Traian Băsescu:

"România trebuie să refuze ideea de cotă de refugiați"

1531
2

Articole de la același autor

România trebuie să refuze ideea de cotă de refugiați pentru că nu este stat membru Schengen, a afirmat, ieri, Traian Băsescu, susținând că, dacă ar mai fi fost președinte, ar fi cerut Parlamentului o dezbatere și o hotărâre pe această problemă.

"România trebuie să refuze ideea de cotă, nici voluntară, nici nevoluntară, dintr-un motiv simplu: pentru că România nu este stat membru Schengen. Colapsul sistemului Schengen s-a petrecut în statele care sunt membre Schengen și nu în România. Necazul se întâmplă în zona Schengen, statele Schengen trebuie să își acopere eroarea de a fi fost incapabile să susțină frontierele zonei libere la circulație și România poate contribui și ea să ajute aceste țări. Putem trimite nave în Marea Mediterană, putem să ne asumăm - eu știu potențialul pe care îl are România - noi ne putem asuma, spre exemplu, să nu mai acosteze nicio barcă cu refugiați în insula Kos, nu avem nicio problemă să ne sprijinim partenerii, dar nu mă face responsabil de ceea ce nu sunt", a spus Traian Băsescu. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

rex
15 septembrie 2015
Lichelism!

Pe asta sa-l intrebati: cum se inseala tiganii de bani? Este "profesor" in asta si multe alte magarii!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Nu voi participa  la alegeri în PMP"
Duminică, 13 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu se înscrie în PMP
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Traian Băsescu,  audiat la Parchet
Pagina a fost generata in 0.3976 secunde