"România trebuie să fie solidară cu refugiații care ajung în Europa"

130
1

Articole de la același autor

Eurodeputatul PSD Victor Boștinaru consideră că România trebuie să fie solidară cu refugiații care ajung în Europa.

Victor Boștinaru, vicepreședinte al grupului S&D pentru politică externă, a salutat pozițiile premierului Victor Ponta și ale ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, cu privire la criza refugiaților ajunși în Europa și a reiterat apelul la solidaritate pentru aceștia.

"Declarațiile premierului Victor Ponta și ale ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, demonstrează anvergura unei guvernări europene, solidare cu dramele milioanelor de cetățeni afectați de războiul din Orientul Mijlociu sau Nordul Africii. În egală măsură, este salutară atitudinea corectă a mass-media care prezintă tragedia miilor de refugiați care, de cele mai multe ori, fug să-și salveze viața lor și a propriilor familii", a afirmat Boștinaru, potrivit unui comunicat de presă transmis redacției.

El susține că nu trebuie uitată tragedia din Austria de săptămâna trecută, când 71 de persoane — bărbați, femei și copii — au murit sufocați într-un camion frigorific. 

Comentează știrea

Andra Micu
5 septembrie 2015
Refugiați

Sa I aducem pe toți în Europa! De ce sa i abandonam în tarile lor?În Arabia Saudită câți merg?Dar în alte tari bogate sunite din golf?Renunțăm la creștinism. ..pt ca vor majoritatea în 10 ani!Basescu are dreptate pt prima data!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6008 secunde