Roberta Anastase susținătoare a unui nou proiect de dreapta

1018
1
Roberta Anastase susținătoare a unui nou proiect de dreapta - robertaanastase91d7e354141312872-1315514455.jpg
Prim-vicepreședintele PDL Roberta Anastase a declarat, ieri, că partidul său în mod categoric nu-și va schimba denumirea, sigla ori culoarea care-l reprezintă, dar s-a declarat o susținătoare a apariției unui proiect al dreptei, cu o identitate proprie - anume culoare, denumire și siglă electorală.
"Putem vorbi, în schimb, și ne dorim, și eu personal susțin cu toată tăria nevoia existenței unui proiect de dreapta. În momentul de față, pe scena politică stânga s-a coagulat și este în acest proiect al USL. E nevoie de un proiect de dreapta și acest proiect este proiectul care, de fapt, este menit să aducă României o politică responsabilă, o politică rațională. Mai mult decât atât, aș spune următorul lucru. Că din toate datele statistice, relevate în ultima perioadă, dreapta este cea care câștigă teren. Deci sunt mai mulți români, mai mult de jumătate, care împărtășesc valorile și principiile de dreapta", a menționat ea.

Comentează știrea

rex
9 septembrie 2011
hoata

Voi sunteti de DREAPTA, de dreapta centurii si tu esti urmasul lui ALI BABA in PARLAMENT. Osa dureze ani de zile cand te va depasi cineva pe tine in ale HOTIEI si ale PROSTIEI.O sa dati seama pentru tot, totul se plateste pe acest pamant, in special HOTIA si CORUPTIA.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 5.0706 secunde