Roberta Anastase se mărită duminică

120
Roberta Anastase se mărită duminică - robertaanastase27483bd13d-1372246941.jpg

Articole de la același autor

Roberta Anastase, fosta președintă a Camerei Deputaților și logodnicul ei, Victor Farca, se pregătesc de nuntă. Evenimentul va avea loc duminică, la domeniul Știrbei din Capitală. Cei doi s-au cunoscvut la mare în 1998, iar în 1999 au devenit prieteni.




"Au urmat luni întregi în care ne-am plimbat, am vorbit. Cred că pe asta se și bazează relația noastră, pe foarte multă comunicare. La început erau mici șicane, certuri, gelozii. De fiecare dată stresul și tensiunea se răsfrângeau acasă. El m-a înțeles și uneori îmi spunea că anumite lucruri nu țin de noi, de casa noastră și ar fi mai bine să discutăm decât să ne certăm", a povestit aceasta la "Povestiri Adevărate".


Fosta președintă a Camerei Deputaților a mărturisit că nu-și dorește să mai ocupe vreodată a patra funcție în stat și că are cu totul alte planuri de viitor. "Îmi doresc foarte mult o familie, un copil. Ceilalți oameni vin și pleacă, dar cei care îți sunt alături toată viața ta sunt familia și copiii. Ne-am dori foarte mult un copil, să sperăm că o se și întâmple", a declarat aceasta.
Victor a dezvăluit că discută despre nuntă de mai bine de 8 ani, dar nu au găsit până acum momentul potrivit pentru a face marele pas.


"Noi suntem hotărâți să ne căsătorim de multă vreme, dar nu am găsit momentul. Au fost trei cereri în căsătorie, prima acum mai bine de 8-9 ani. Fiecare dintre ele a fost ca la carte, cu inel de logodnă și cerere oficială. De fiecare dată a spus da, dar am avut o problemă când o întrebam când va avea loc evenimentul", a spus acesta.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Mai 2013
Stire din Diverse : Roberta Anastase va fi MIREASĂ!
Pagina a fost generata in 0.5225 secunde