Replica lui Cîțu pentru liderii PSD care îl ironizau din Vama Veche: „Vacanță frumoasă până în 2028”

188
Replica lui Cîțu pentru liderii PSD care îl ironizau din Vama Veche: „Vacanță frumoasă până în 2028” - cituraspunsciolacu-1630247500.jpg
Premierul Florin Cîțu le-a transmis, prin funcția Stories a Instagram și Facebook, „Vacanță frumoasă până în 2028” liderilor PSD Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Horia Țuțuianu, care au postat o fotografie în care se aflau la un restaurant în Vama Veche, cu mesajul ironic: „Florin, noi suntem aici. Tu?!”.

„Vacanță frumoasă până în 2028 I got this (Mă ocup eu de asta)”, este mesajul lui Florin Cîțu pentru liderii social-democrați Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu.

Premierul face aluzie la perioada în care PSD ar putea rămâne în opoziție, după alegerile parlamentare din 2024.

Liderii PSD au publicat sâmbătă seara, pe Facebook, o fotografie în care apar la o terasă, la un pahar cu bere, iar mesajele care însoțesc postările sunt ironii la adresa premierului Florin Cîțu în legătură cu problemele cu alcoolul pe care le-a avut în Statele Unite.

„Florin, noi suntem aici. Tu?!” - scrie Marcel Ciolacu, care precizează că fotografia este făcută la Vama Veche, o altă trimitere la adresa lui Florin Cîțu, care a promis că va veni la un moment dat în această vară la Vama Veche.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5008 secunde