Remus Negoi votează Dan Barna președinte

1151
Remus Negoi votează Dan Barna președinte - usrremusnegoisidanbarna-1571948001.jpg
De ce Dan Barna este omul potrivit pentru a fi președinte al României? 
"În 2017, la câteva luni după ce USR se formase și eu intrasem în partid, l-am cunoscut pe Dan Barna. Un tip calm, purtător de cuvânt al USR la vremea aceea, cu care am schimbat câteva vorbe. M-a frapat franchețea cu care aborda orice discuție, trecând cu ușurință de la un subiect la altul, fără a avea întreruperi. 


Ne-am reîntâlnit, ulterior, la ședințele naționale sau la întâlnirile informale ale USR. De data aceasta, cu Dan Barna confirmat în funcția de președinte al USR. Avea aceeași abordare calmă a subiectelor, un fin umor care condimenta aproape orice discurs pe care îl avea. Și o capacitate uimitoare de a modera discuții, de a finaliza idei și de a împăca opinii divergente. Capacitatea aceasta principală a lui Dan Barna, de a modera discuții, dar și de a performa în partid și în afara lui, prin abordarea politic-inteligentă a oricărei situații, mă fac să nu am absolut niciun dubiu - poate și trebuie să fie președintele României!", a transmis Remus Negoi, președintele USR Constanța. 


(Publicitate electorală. Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 31190011)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3434 secunde