Remanierea Guvernului, decisă pe 15 iulie. Cei 8 miniștri evaluați de Dăncilă

97
Remanierea Guvernului, decisă pe 15 iulie. Cei 8 miniștri evaluați de Dăncilă - vioricadancilaanuntsurprinzatoro-1563090751.jpg
Remanierea Guvernului va fi decisă mâine, la Comitetul Executiv Național al PSD – spune premierul Viorica Dăncilă.


Premierul Viorica Dăncilă a anunțat ieri, la Călărași, că a fost analizată activitatea a opt miniștri din cabinetul pe care-l conduce, fără să spună care sunt cei vizați.

Viorica Dăncilă a precizat că va face propuneri cu privire la miniștrii care urmează să fie remaniați, însă o decizie în acest sens va fi luată în cadrul Comitetului Executiv.

"Vor fi remanieri. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în Comitetul Executiv Național, vom hotărî împreună ce miniștri sunt remaniați, ce miniștri nu sunt remaniați, bineînțeles la propunerea primului-ministru", a declarat sâmbătă Dăncilă.

Prim-ministrulul României a prezentat și câteva dintre criteriile în baza cărora a evaluat miniștrii aflați în subordinea sa.


"Este o evaluare care a ținut cont de mai multe criterii, și din punct de vedere al programului de guvernare, și din punct de vedere al eficienței, și din punct de vedere al comunicării, și din punct de vedere al deplasărilor în teritoriu, sunt numai câteva criterii pe care le-am avut în vedere", a mai spus Dăncilă.


Pesediștii se vor întâlni, luni, la Parlament într-un Comitet Executiv Național în care vor discuta teme extrem de importante printre care și remanierea guvernamentală.

În ceea ce privește numele miniștrilor care vor fi remaniați, surse apropiata Guvernului vorbesc de Carmen Dan, Petre Daea, Daniel Suciu, Răzvan Cuc și alții.

Remanierea s-ar putea extinde și la ministerele ALDE, conform unor discuții neoficiale. Pe lista neagră ar fi ministrul de externe - Teodor Meleșcanu și ministrul Energiei - Anton Anton.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5817 secunde