Referendumul pentru Constituție ar putea fi organizat în același timp cu turul I al prezidențialelor

66
Referendumul pentru Constituție  ar putea fi organizat în același timp  cu turul I al prezidențialelor - referendumjpeg-1372681672.jpg

Articole de la același autor

Organizarea referendumului pentru revizuirea Constituției simultan cu primul tur al alegerilor prezidențiale, anul viitor, constituie în prezent cel mai rațional lucru care poate fi luat în calcul, a declarat președintele PSD, premierul Victor Ponta, precizând că subiectul va fi discutat în USL.

"După ce trece acest an - ca jurist îmi este foarte greu să înțeleg de unde a venit anul ăla, dar politic pot să înțeleg - deci, după ce trece acest an de carantină, putem să organizăm foarte bine referendumul. Că se va organiza odată cu primul tur al prezidențialelor, nu-i nimic rău, cred că și președintele Băsescu a făcut un referendum odată cu primul tur. Dacă mă întrebați astăzi, mi se pare cel mai rațional acest lucru (suprapunerea referendumului cu alegerile prezidențiale-n.r.), dar e o decizie pe care nu pot să o iau eu, o să discutăm și o să decidem", a spus Ponta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.373 secunde