Referendum / "Nu pot vota la un referendum organizat ilegal"

554
3
Referendum /
Prefectul Claudiu Palaz a declarat că nu a fost nici nu va merge să voteze la referendumul organizat de către Consiliul Județean.

"Nu am fost la vot. Nu am nimic cu referendumul, doar că nu pot participa la un referendum organizat ilegal", a declarat Palaz.

Comentează știrea

PQ
6 noiembrie 2011
Mazare,Porcusor Constantinescu si a lor sleahta

Proiectul privind regionalizarea tarii a fost pus in stand-by de catre guvern dar se pare ca Porcusor Constantinescu ori a auzit el ceva si au inceput sa-i tremure chilotii ca-si va pierde puterea si astfel s-a pus eș pe treaba si facut tot circu asta cu referendumul care miroase a FRICA de la o posta ORI a mai ochit o oportunitate de a mulge fondurile orasului oraganizand chestia asta. Sincer nu ma asteptam ca in orasul Constanta sa locuiasca atatea primate, pt ca altfel nu pot sa le zic astora care au inghitit galusca cu "trebuie sa mergem la Buzau ca sa ne facem buletinele daca ne regionalizam" si alte ineptii de genu. Consider ca un om care gandeste cat de cat azi nu participa la circ. O intrebare am pt cei care au votat azi, in special pt cei cu NU, daca in C-ta rezultatul votului va fi acel ca populatia din C-ta nu doreste regionalizare si peste 2 ani se va vota in parlament regionalizarea(evident din ordinul UE)ce va fi Constanta regiune sau judet? Eu nu-mi inchipui o situatie in care toata tara va fi impartita in regiuni si Constanta va ramane judet. Sa fim seriosi totusi...

Ana
6 noiembrie 2011
Un prefect care isi uraste judetul si meseria.

Atunci de ce nu organizeaza dumnealui un referendum legal? Ca sa ii putem spune in termenii dumnealui ca noi vrem sa facem parte din Judetul Constanta, ca si pana acum! Stie doar sa spuna ca referendumul de acum nu e bun. De ce nu a facut el altul mai bun?

Nicu
6 noiembrie 2011
Prefect

Cum poate fi ilegal daca a fost aprobat ? Dar cat de ilegal este ca Basescu a ordonat sa se desfiinteze judetele? + noi traim in tara asta, trebuie sa mai fim si de acord cu reorganizarile !!!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Referendum Constanța / Suspiciuni de fraudă
Pagina a fost generata in 1.4676 secunde