"Reacția rapidă a PDL în cazul Bian este corectă și reprezintă o noutate pe scena politică"

454
1
Vicepreședintele PDL Monica Macovei susține că revocarea din funcție a lui Silviu Bian de către primul-ministru, înainte de decizia instanței, și propunerea de excludere din partid sunt răspunsurile corecte pe care PDL le-a dat în acest caz, reprezentând un exemplu de comportament politic.
"Reacția rapidă a PDL reprezintă o noutate pe scena politică, nicio altă formațiune politică nu a luat decizii radicale în cazul unor membri care au fost arestați preventiv pentru posibile fapte de corupție. Este o decizie care trebuie să devină model de comportament politic pentru toate partidele, atunci când este vorba de lupta împotriva corupției", transmite Macovei.
"Justiția trebuie să funcționeze fără nicio piedică din partea factorului politic. Arestarea preventivă a lui Silviu Bian este o dovadă că PDL nu intervine în justiție, ceea nu s-a întâmplat în timpul guvernărilor PDSR/PSD", mai adaugă fostul ministru al Justiției.
Deputatul Răzvan Mustea a afirmat că excluderea din PDL a lui Silviu Bian este efectivă în urma deciziei Biroului Permanent, nefiind nevoie de o convocare a Consiliului Național de Coordonare pentru validarea deciziei de astăzi.


Comentează știrea

rex
17 octombrie 2011
miss frumusete

Miss frumusete trebuie sa inteleaga odata ca pd-ul daca procedeaza corect va exclude toti membrii marcanti ai gastii. Gogorita ca pd-ul nu intervine in justitie nici madam nu o crede ex: decizia in furtul de voturi din parlament cu anastase si cotoi, fosta ministru de la tineret si multe multe alte exemple pe care le uita voit.

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Bian trebuie exclus din PDL"
Pagina a fost generata in 0.687 secunde