Reacția lui NICUȘOR CONSTANTINESCU la aflarea veștii că este "INCOMPATIBIL"

632
3
Reacția lui NICUȘOR CONSTANTINESCU la aflarea veștii că este

Articole de la același autor

Președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, a declarat că nu se află în stare de incompatibilitate și că reprezentanții ANI fac un "abuz în serviciu", motiv pentru care va cere schimbarea conducerii acestei instituții. "Este o poliție politică, ca și DNA, este politica lui Traian Băescu jează primarii, președinții de CJ și toți membrii PSD, PNL și USL și o fac în continuare din păcate. Această ANI vânează tot ce este din PSD și PNL din timpul guvernării Boc. Sper să existe voință politică pentru schimbare, să se schimbe aceste lepre, să pună niște oameni profesioniști. Merită această bătaie de joc, această instituție să funcționeze pe banii publici?", a declarat Nicușor Constantinescu pentru "Gândul".


El i-a acuzat pe reprezentanții ANI că "fac abuz în serviciu" și că și alți primari și consilieri din județul Constanța au fost verificați de ANI. "Păi cum să fie incompatibil un consilier local sau un primar că îl trimite Consiliul Local respectiv să facă parte dintr-un Consiliu de Administrație sau Adunarea Generală a Acționarilor a unei companii RAJA, care este internațională? Compania RAJA este cea mai mare companie de apă din România și aparține autorităților locale din județul Constanța, adică CJ și primăriilor care compun Constanța. Dacă această companie operează în nouă județe și peste Prut, în Republica Moldova, cum poate să fie conflict de interese local? Sunt abuzuri și vor fi soluționate în instanță", a susținut Constantinescu.


Comentează știrea

marian
24 aprilie 2013
nicusor

:) scuzati-ma, scriu zambind:) de data asta nu e basescu cel care-l supara pe nicusor.....e "Mistretul cu colti de argint" :) sincer, asteptam de mult razboiul asta. sunt curios cine castiga..... apa sau vinul:) as paria pe apa dar asta numai pentru ca sunt subiectiv:) ....pastrand proportiile cred ca si domnul bosanceanu astepta momentul asta :)

Ovidius
24 aprilie 2013
Ce vorbesti 'domle!!

Cum adica nu esti incompatibil? RAJA nu este societate comerciala publica, unde CJC are majoritatea actiunilor? Cum poate un presedinte de CJ sa fie in staful RAJA? Halal presedinte si mai vrea sa fie respectat! Rusine, afacerist de doi bani!!

ALBU
3 mai 2013
BETIVANUL

Betivanul trebuie sa ajunga la puscarie pt. toate furaciunile pe care le-a facut. O rusine de om sau porc, uite ce fata are unflatul !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5394 secunde