Reabilitarea Cazinoului nu va fi afectată de diminuarea bugetară

731
2
Reabilitarea Cazinoului nu va fi afectată de diminuarea bugetară - cazino83-1331134450.jpg

Articole de la același autor

Prefectul Claudiu Palaz a comentat modificarea bugetară anunțată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) cu privire la suma alocată pentru reabilitarea clădirii Cazinoului din Constanța. Palaz a specificat că, raportat la sumele vehiculate de primarul Constanței, Radu Mazăre, banii alocați de Guvern sunt suficienți pentru o schimbare la față a clădirii, chiar și în eventualitatea unei reduceri de 3 milioane.

"Dacă vă amintiți Mazăre spunea că are nevoie de 4 milioane, ori banii alocații de Guvern sunt mult peste această sumă. Cred că reabilitarea clădirii nu va fi afectată de reducerea anunțată. Încă nu există o situație concretă a cheltuielilor necesare, însă cred că cele 7 milioane vor fi de ajuns", a explicat prefectul.

Menționăm că, în cursul zilei de ieri, MDRT a anun-țat că bugetul pe acest an va fi redus cu 15%, după ce instituția a decis să prioritizeze proiectele de inves-tiții. Diminuarea vizează și proiectul de reabilitare a Cazinoului din Constanța, scăzând fondurile alocate în acest sens de la 10 milioane de lei, cât era prevăzut inițial, la șapte milioane de lei. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

elev de clasa a 2 a
8 martie 2012
?????

Inteligenta persoana care mi-a cenzurat comentariul de mai sus pt. cuvantul c...tel este informat ca acest cuvant nevinovat se gaseste in Dictionarul Limbii Romane cu explicatia:1)persoana neansemnata 2) fleac 3)lucru neansemnat. intoarce-te la scoala mon cher.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3406 secunde