Răzvan Filipescu, noul preşedinte al filialei PRO România Constanţa

586
Răzvan Filipescu, noul preşedinte al filialei PRO România Constanţa - proromaniaconstanta-1619018098.jpg

Articole de la același autor

Răzvan Filipescu, președintele Comisiei de Agricultură din cadrul Consiliului Județean Constanța, devine coordonatorul filialei PRO România Constanța. Astfel, proiectele pentru dezvoltarea durabilă a județului, pe care PRO România Constanța le-a propus în campania electorală, rămân valabile.

Din opoziție, PRO România va merge mai departe în lupta pentru modernizarea județului. Conducerea PRO România Constanța se schimbă, dar toate proiectele merg mai departe, tocmai pentru că planul de dezvoltare a fost realizat în echipă.

„Am ales să mă retrag în zona luptei cu cei de la putere din poziția de reprezentant al mediului de afaceri, ca președinte al Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR), una dintre cele mai vechi confederații patronate din România. Legea dialogului social ne dă dreptul să negociem și să propunem soluții bune pentru economia României, deci pentru oameni, în această perioadă în care ne îndreptăm spre colaps. Împreună cu Răzvan și cu toți ceilalți membri ai PRO România Constanța am realizat un plan de dezvoltare durabilă a județului Constanța pe care vom încerca în continuare să-l implementăm, atunci când contextul ne va fi favorabil. Răzvan Filipescu preia conducerea filialei PRO România Constanța, ceea ce înseamnă că proiectul nostru merge mai departe, așa cum l-am conceput împreună”, a declarat Mircea Titus Dobre, fost Ministru al Turismului, fost deputat de Constanța.

„Împreună cu Mircea și cu toți membrii echipei am propus un plan de relansare economică a județului Constanța. Am reușit să obținem unele rezultate și în lupta pentru salvarea agricultorilor. Ne vom lupta în continuare pentru constănțeni, pe toate planurile, indiferent dacă vom fi în opoziție sau la putere. Vom duce toate proiectele noastre mai departe, în ehipă. Așteptăm să ni se alăture toți constănțenii care cred în programul de dezvoltare pe care noi l-am conceput și l-am propus”, a declarat Răzvan Filipescu, noul coordonator al filialei PRO România Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3998 secunde