Răsturnare de situație. Cum l-a convins Felix Stroe pe Horia Țuțuianu să nu plece din PSD

3609
Răsturnare de situație. Cum l-a convins Felix Stroe pe Horia Țuțuianu să nu plece din PSD - psdhoriatutuianuprimulpelista-1597685290.jpg

Articole de la același autor

Social-democrații s-au reunit, ieri, în cadrul unei conferințe de presă pentru a calma public situația tensionată din interiorul filialei de la malul mării, după anunțul de vineri, ce a vizat retragerea sprijinului politic al lui Horia Țuțuianu, pentru o nouă candidatură la Consiliul Județean Constanța.

Mai mult, pentru a demonstra că lucrurile încep să intre pe un făgaș normal ca după o dispută în familie, Felix Stroe a apărut la conferință braț la braț cu Horia Țuțuianu, veseli nevoie mare! Alături de ei, jovial, primarul Decebal Făgădău, președinte executiv al PSD Constanța, a încercat să clarifice lucrurile spunând că asemenea divergențe se întâmplă în orice familie, însă important este finalul, lăsând de înțeles că mai dulce este împăcarea!

Împăcare care, după cum a spus Felix Stroe, chiar a venit destul de repede. După ce timp de trei zile au apărut tot felul de zvonuri, ba că Horia Țuțuianu pleacă la alt partid, ba că va candida independent dacă partidul în care este de 20 de ani nu-l mai vrea președinte la CJC, iată că ieri, Horia Țuțuianu a spus că nici prin cap nu i-a trecut așa ceva chiar dacă postarea sa de pe Facebook lăsa altceva de înțeles.

Așadar, ca un tată autoritar al marii familii PSD de la malul mării, Felix Stroe a lăsat de înțeles că a reușit să-și liniștească "fiul", astfel că Horia Țuțuianu nu pleacă nicăieri! Iar ca premiu va fi primul pe lista consilierilor județeni, plus că îl așteaptă o funcție de vicepreședinte la CJC, dacă PSD va câștiga la Constanța. Un fel de blana ursului din pădure, am putea spune.

Bucuros nevoie mare, Horia Țuțuianu a acceptat combinația și a spus că, în ultimele trei zile a fost contactat de mai toate partidele dar este de 20 de ani în PSD, este un om de echipă, astfel că va merge alături de echipa PSD mai departe.

"Sunt om de echipă. Nu ascund faptul că în ultimele zile am fost contactat cam de toate partidele. Am dus multe bătălii politice în 20 de ani și mai ales în ultimii patru ani. Sunt multe proiecte care trebuie duse la îndeplinire. Nu se vor putea duce la îndeplinire fără suportul PSD, a consilierilor județeni, a organizației județene. Mergem în continuare, suntem oameni maturi, cerebrali, cred că echipa câștigătoare e Felix Stroe, președintele CJ și Decebal Făgădău, primar. Cred ca niciun adversar politic nu are nicio șansă. Am construit împreună. Am fost, sunt și voi fi om de echipă. Am muncit prea mult ca să lăsăm pe alții să-și bată joc", a spus Horia Țuțuianu.

În această atmosferă conciliantă, a intervenit și președintele executiv al PSD Constanța Decebal Făgădau, care a avut un mesaj de unitate și a spus că la PSD este vorba despre echipă, asumare și continuitate.

În altă ordine de idei, Organizația Județeană a PSD Constanța va depune, astăzi, la ora 10, la Biroul Electoral Central, listele cu semnăturile necesare pentru funcțiile de președinte și consilieri județeni.

Reamintim că, vineri, 14 august, PSD Constanța a decis să-și schimbe candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Mai exact, actualul președinte al CJC, Horia Țuțuianu, care își afișase deja panouri prin Constanța prin care își anunța o nouă candidatură, a fost înlocuit, locul său fiind luat chiar de Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, care a fost votat în unanimitate de cei prezenți pentru a candida la șefia CJC.

"Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri 14 august a.c., în prezența majorității covârșitoare a primarilor partidului din județul Constanța. La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat dl. Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța", a transmis, vineri, Biroul de Presă al Organizației Județene a PSD Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4207 secunde