RĂSTURNARE DE SITUAȚIE/Claudiu Palaz candidează pentru Primăria Constanța

1681
13
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE/Claudiu Palaz candidează pentru Primăria Constanța - palaz-1335859547.jpg
Fostul prefect, Claudiu Iorga Palaz, își va depune la ora 12.00, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Constanța și nu pentru cea de președinte al Consiliului Județean Constanța așa cum se vehicula.


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
cristi
1 mai 2012
un bou

un bou, care confirma ca este vandut lui mazare ,

Grigore
1 mai 2012
Hot

DNA-ul are liber sa-l intrebe pe Palas acum de unde are terenuri , bani etc !!!

un constantean
1 mai 2012
despre Iorga-Palasz

DUPA FELUL CUM AU FUGIT PRIMARII DE LA PDL, SI-A DAT SEAMA CA NU ARE NICIO SANSA LA CJC. INTREBAREA ESTE: NU-SI INPARTE VOTANTI PDL-ULUI SI ASA INPUTINATI? PAREREA MEA E CA SI EL SI CHIRU OR SA IA CATE 3% FIECARE, ADICA 6 % CAT O SA IA PDL IN CONSTANTA.

TOTI CONSTANTENII
1 mai 2012
BRAVO !

VOM VOTA CU TOTII CU PALAZ.FOARTE BINE A FACUT,NE-A OFERIT IN SFARSIT O ALTERNATIVA VIABILA SI VALABILA.AVEAM NEVOIE DE UN PRIMAR GOSPODAR,CU EXPERIENTA,PROFESIONIST SI BUN GESTIONAR.VOM FII CU SIGURANTA MANDRII CA LOCUIM IN ORASUL CONSTANTA !~!!!! TOTI IL VOM VOTA !

un constantean
1 mai 2012
despre voturi

Asa spun si votantii lui Chiru. Deci, situatia va fi cam asA: unii voteaza cu Iorga-Palasz si unii cu Gigi Chiru. Restul, sacosa lui Mazare. Prietene eu cred ca sunt realist. Voi spirituali, nici macar nu va credeti cand spuneti asta. Si asta e o cauza ca PDL tot pierde... Nu vrei sa vedeti realitatea. Pt ca astfel ati face o stategie castigatoare.. Pna una alta.. reformati partidul ... distrusilor!

Răspuns la: BRAVO !
Adăugat de : TOTI CONSTANTENII, 1 mai 2012
VOM VOTA CU TOTII CU PALAZ.FOARTE BINE A FACUT,NE-A OFERIT IN SFARSIT O ALTERNATIVA VIABILA SI VALABILA.AVEAM NEVOIE DE UN PRIMAR GOSPODAR,CU...
ady
1 mai 2012
iepurasul

a mai aparut un iepuras marca mazare , in afara de dinu . mai iepurasilor , nu ne pacaliti. Ne-am saturat de hoti !

Tuna
1 mai 2012
Palaz estem iepurele lui Mazare

Nu e nici o rasturnare de situatie...o fi probabil ratacit vreun teren al familiei palaz pe undeva, complet neserios acest palaz care se va afla pe undeva in marja de eroare. De votat il votam pe Chiru

CONSTANTA TREZESTE-TE
1 mai 2012
CONSTANTA TREZESTE-TE

Palas machedon. Noi nu votam machedoni care vand terenuri prin parinti de milioane de euro.

grig
1 mai 2012
!

daca PDL-ul face o miscare inteligenta si o propune pe Anca Boagiu pentru primarie, i-ar spulbera pe toti ceilalti.

Vlad T.
1 mai 2012
Va fi rau pentru Constanta!

Inflatia de candidati la primaria Constantei va genera o lupta de orgolii iar voturile se vor imparti pe criterii de simpatii si nici decum pe criteriul de schimbare al actualului primar care "nu are nici in clin, nici in maneca" vreo aptitudine pentru administartia locala. In felul acesta Mazare va iesi casigator in baza legii alegerilor din anul acesta. Legea prevede urmatoarele: "Art. 97. - (1) Pentru functia de primar, centralizarea voturilor se face de biroul electoral de circumscriptie. (2) Este declarat ales primar candidatul care a intrunit cel mai mare numar de voturi valabil exprimate in primul tur de scrutin. (3) In caz de balotaj se va organiza un nou tur de scrutin la doua saptamani de la primul tur, la care vor participa doar candidatii care se afla in aceasta situatie." Pacat ca nici acum constantenii nu pot scapa de primarul mafiot.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3421 secunde