Raluca Turcan: Teodorovici ar trebui să elimine imediat toate taxele aberante introduse prin Ordonanța Lăcomiei

144
Raluca Turcan: Teodorovici ar trebui să elimine imediat toate taxele aberante introduse prin Ordonanța Lăcomiei - sursepnlopropuneperalucaturcanla-1562322395.jpg
Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, susține că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ar trebui să elimine imediat toate taxele aberante introduse prin Ordonanța Lăcomiei, în caz contrar românii vor continua să plătească facturi tot mai mari de la o lună la alta.


"Acum, pentru că nu-l mai are ca șef direct pe Darius Vâlcov și ar putea decide și el câte ceva, Teodorovici ar trebui să elimine imediat toate taxele aberante introduse prin Ordonanța Lăcomiei. Poate a înțeles și el că din cauza sufocării economiei, bugetul de stat are tot mai mari probleme de finanțare, iar mediul economic a fost puternic lovit de OUG 114", a scris, vineri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, "nu este suficient că ieri s-a renunțat în parte la supra-taxarea sectorului de comunicații".

"Din Ordonanța Lăcomiei au rămas în continuare în vigoare taxe toxice pentru sectorul energetic sau pentru cel bancar. Fără eliminarea acestora, românii vor continua să plătească facturi tot mai mari de la o lună la alta. Eliminarea taxelor din Ordonanța Lăcomiei ar crea premisele ca prețurile să nu mai crească atât de puternic în perioada următoare", a mai scris Turcan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.48 secunde