Raluca Turcan: PSD a stabilit o nouă premieră politică

189
Raluca Turcan: PSD a stabilit o nouă premieră politică - dddd-1583226211.jpg
Vicepremierul interimar Raluca Turcan susține că PSD a stabilit "o nouă premieră politică" votând programul de audiere a miniștrilor în comisiile parlamentare fără a fixa, însă, și data votului de învestitură pentru Guvernul Cîțu, potrivit Agerpres.

"PSD a mai stabilit o premieră: a votat programul audierilor miniștrilor în comisiile parlamentare, dar a omis să fixeze și ziua votului pentru învestirea Guvernului. Boicot de dragul scandalului. Oare ce așteaptă? Dacă PSD crede că românii nu văd cine a provocat criza prin votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL, cine a chiulit data trecută de la votul Cabinetului Orban 2 și cine încearcă să blocheze din nou o procedură constituțională - greșește", scrie Turcan, marți, pe Facebook.

Ea afirmă că miniștrii liberali se vor comporta "exemplar" în comisiile de specialitate, iar PNL va continua negocierile cu partidele parlamentare pentru a stabili o majoritate. "Parlamentul trebuie să decidă cât mai curând asupra cabinetului propus de Florin Cîțu. Nu este normal ca PSD să boicoteze o procedură prin chiul în masă. Și încă ceva pentru pesediști: de ce le este frică, nu vor scăpa! Mai devreme sau mai târziu vor da socoteală în fața românilor!", adaugă Raluca Turcan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3398 secunde