Raluca Turcan: PNL are nevoie de o “împrospătare”. Toate problemele să le spunem în interiorul partidului

136
Raluca Turcan: PNL are nevoie de o “împrospătare”. Toate problemele să le spunem în interiorul partidului - 1-1610977652.jpg
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, luni, pentru Digi24, că PNL are nevoie de o “împrospătare” dar că orice reformă trebuie discutată în interiorul partidului.


“Ca membru al PNL îmi doresc să conștientizăm toate problemele care există în PNL, să ni le spunem în interiorul partidului, astfel încât partidul să iasă întărit după congres. Mi-ar părea rău ca până la congres să purtăm mai multe discuții în spațiul public și mai puțin în interior și după aceea să ne vină foarte greu să ne revenim și să recâștigăm încrederea oamenilor în PNL”, a spus oficialul din Guvern. Aceasta a spus că PNL are nevoie de o “împrospătare”, reformă care trebuie discutată în interiorul partidului.


„Există voci care au opinii diferite față de vocea președintelui PNL, dar până la scandal mai e cale lungă”, a mai precizat aceasta.


Tensiunile în PNL au fost dezvăluite duminică seara, în cadrul unui interviu, de către prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, care l-a criticat pe liderul liberalilor, Ludovic Orban, spunând despre acesta că a condus partidul de unul singur, fără că el și alți lideri din teritoriu să aibă “niciun fel de putere reală în cadrul guvernării”.


Europarlamentarul a spus că regretă că, după pierderea alegerilor parlamentare, nu i-a cerut demisia lui Orban de la șefia partidului. De asemenea, Rareș Bogdan a spus că “trebuie să reconfigurăm pe baza oamenilor reformiști pe care îi avem, cu o imagine bună, susținându-l pe Florin Cîțu”.


Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, luni, la Digi24, că Ludovic Orban trebuie să-și dea demisia de la șefia partidului, pentru modul în care formațiunea politică a fost condusă “discreționar”. Sighiartău susține că “am fost puși de multe ori alături de PSD prin comportamentul pe care l-au avut unii colegi de-ai mei în guvernare și prin felul în care au fost promovați anumiți oameni în funcții publice”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0798 secunde