Răducu Popescu a demisionat din Consiliul Local Constanța

864
5
Răducu Popescu a demisionat  din Consiliul  Local Constanța - socialdemocratulraducupopescu2-1428500750.jpg

Articole de la același autor

Inspectorul școlar general, Răducu Popescu, membru al PSD, și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal Constanța. Informația care circula pe surse a fost confirmată chiar de alesul local pentru "Cuget Liber".

"Mi-am dat demisia la data de 1 aprilie din motive personale. Nu a fost o păcăleală. Am demisionat din motive strict personale", a declarat, pentru "Cuget Liber", Răducu Popescu.

Întrebat dacă demisia are legătură cu faptul că în ședința din data de 30 martie, atunci când s-a votat constituirea Consiliului Local Constanța ca parte civilă în procesul cu Radu Mazăre, el a părăsit sala, astfel supărându-i pe ceilalți aleși locali, Răducu Popescu a negat.

"Nu, nu are nicio legătură. Atunci am plecat din sală deoarece trebuia să ajung la o ședință importantă la București", a explicat Răducu Popescu care se afla la al doilea mandat în Consiliul Local Municipal Constanța.

Potrivit legii, fostul USL Constanța, titulatura sub care au fost câștigate mandatele din partea PSD, PNL și PC va trebui să desemneze o altă persoană, prima aflată pe lista de rezerve din 2012, pentru a prelua această funcție. 

Comentează știrea

zoro
9 aprilie 2015
m-am bucurat degeaba

Am citit titlul si m-am bucurat degeaba. Nu a demisionat de unde trebuia ! S-a ales un titlu inspirat, bravo, am luat teapa ! Toți speram ca a făcut un bine ISJ-ului dar ne-am înșelat. Poate face si el un gest si pleacă si de acolo, oricum nu-l înghite nimeni.

Gogu
9 aprilie 2015
Beciul Domnesc

Si-a dat demisia din Consiliul Local,ca sa aibe timp sa-si faca bagajele pentru Beciul Domnesc.Se pare ca e ultima sarcina de la Mazare

prieten
9 aprilie 2015
decizie corecta

Bravo Radu. Trebuia sa faci asta .Felicitari!

Halmyris
9 aprilie 2015
Șobolanii...

Șobolanii părăsesc primii corabia ! Ce să-ți spun ! Bravo , Radu ! După ce a profitat din plin de apartenența la gașca lui Mazăre și a PSD-ul , l-a apucat corectitudinea ! Propus și numit inspector general ILEGAL de către Mazăre acum fuge ca un laș ! Halal caracter !

Curiosul
12 aprilie 2015
Sa plece de la ISJ!

De ce nu ia nimeni masuri pentru repararea "greselilor"? De ce ii lasa sa fuga singuri, ca si cum ar fi niste oameni de onoare? Poate ca domnul trebuie sa stea pana la sfarsitul lui august: pretransfer, concurs de titularizare, concurs de directori, bac... Are de rezolvat niste datorii... Dar, daca tot sta ilegal, abuziv intr-o functie, chiar in mai multe, de ce nu plateste?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4611 secunde