Radu Mazăre: "Mă gândesc să plec din țară"

4417
36
Radu Mazăre:

Articole de la același autor

Primarul Radu Mazăre a votat la Școala nr. 24 din Constanța. Edilul a venit însoțit de mama lui. "Dacă lucrurile nu se schimbă mă gândesc să plec de la Primărie și din țară. Este prea multă încrâncenare pe scena politică românească", a declarat Radu Mazăre.

Comentează știrea

36 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
anonim
16 noiembrie 2014
Alt mincinos patologic!!!!

Hai sa vedem si asta! Asa si la celalalte alegerii zicea ca nu mai candideaza la primarie daca iese Basescu. Si unde edte acuma? Tot acolo, caci ciolanul este gros si trebuie sa ne infruptam din el.....

tomitanul
16 noiembrie 2014
Pleaca

Pai noi asteptam sa pleci de multa vreme, dar DNA -ul nu te lasa!

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

nelson
16 noiembrie 2014
Norocosule

Aceasta poza este relevanta "Radu mamii" Esti un oropsit al sortii,politicienii persoanele publice in general la asemenea evenimente ies cu sotiile,amantele,prietenele tu un handicapat cu mama.Dar pe langa toate astea mai ai si bulan de maine lucrurile se schimba,asa ca poti pleca de la primarie nu stiu daca si din tara

Farist
16 noiembrie 2014
Mincinosule

Ai decalarat ca i-ti dai demisia daca Base nu este evocat ca presedinte.Ai facut-o ??? Dar daca Johannis iese presedinte te muti la vila "Poarta alba" si in loc de fetitele din jurul tau o sa fii tu fetita. O sa te deghizezi in mireasa.

rrrr
16 noiembrie 2014
......

pleci dupa ce platesti dezastrul care l-ai facut in constanta

Alex
16 noiembrie 2014
Ai liber...

Constantenii nu te mai vor....

europeanu
16 noiembrie 2014
plecare

inainte de plecare trebuie sa treci pentru vreo 20 de ani pe la parnaie.

yo
16 noiembrie 2014
Hmm

Boss , din ce vad eu in sondaje se pare ca o sa pleci asa cum iti doresti , doar ca singura te destinatie posibila este ..... PUSCARIA !

Cucu
16 noiembrie 2014
Dl . Mazare

De ce sa plecati dpmnule Mazare ? Dupa atata munca in folosul constantenilor , trebuie sa stati sa va culegeti roadele binemeritate . Adica la puscarie si CONFISCAREA AVERII rezultata din munca necistita . O stie toata Constanta.

36 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Demisii în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 0.4778 secunde