Radu Câmpeanu, în continuare la terapie intensivă

81
Radu Câmpeanu, în continuare la terapie intensivă - raducampeanu-1375355686.jpg

Articole de la același autor

Președintele fondator al PNL 1990, Radu Câmpeanu, se află internat în continuare la secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, starea lui fiind ușor ameliorată, după ce i-a scăzut febra, au declarat joi, pentru Mediafax, apropiați ai familiei.
Câmpeanu, în vârstă de 91 de ani, a fost internat săptămâna trecută, de luni până miercuri, cu diagnosticul pneumonie, la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș" din București.




El a fost externat miercuri de la "Matei Balș", făcând ulterior febră. În noaptea de vineri spre sâmbătă, familia sa a solicitat o ambulanță, Câmpeanu având dureri în piept și oscilații de ritm cardiac.


Radu Câmpeanu a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca și internat la terapie intensivă, cu o infecție respiratorie, a declarat sâmbătă, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Oprița. În 2011, Câmpeanu a suferit un infarct și a fost internat la Institutul Fundeni, fiindu-i montat un sten. În 2009, a fost internat la Clinica de Chirurgie Urologică și Transplant Renal Fundeni, unde a fost operat pentru o problemă pe uretră.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4587 secunde