Puiu Hașotti își pune minoritățile în cap

2355
Pare că senatorul Puiu Hașotti a făcut recent o obsesie pentru minoritățile naționale, revenind în atenția opiniei publice ori de câte ori poate cu propunerea de modificare a legii electorale.
"La moțiunea de cenzură, guvernul a scăpat pentru că grupul minorităților naționale compus din 18 deputați a votat împotriva moțiunii de cenzură", a declarat el în cadrul unei conferințe de presă de ieri.
"Trebuie să gândim o altă lege electorală prin care minoritățile să fie reprezentate, dar soarta României să nu depindă de niște parlamentari, unii dintre ei care au obținut voturi mai puține decât un consilier județean", a adăugat el.
"În opinia mea, alegerea lor este oarecum neconstituțională pentru că pentru un parlamentar al unei minorități naționale, circumscripția este întreaga Românie, ceea ce nu este în regulă", a ținut să sublinieze Hașotti.
În plus, senatorul Puiu Hașotti și deputatul Gheorghe Dragomir au anunțat că PNL va iniția o petiție online pentru demiterea democrat-liberalei Roberta Anastase, președintele Camerei Deputaților.
Totodată, ei au declarat că vor trimite câte o scrisoare tuturor cetățenilor pentru a-i in-forma despre abuzurile Robertei Anastase, subliniind că vor face tot posibilul să o demită de la conducerea Camerei.
Pentru următoarele două săptămâni, liberalii au mai arătat că sunt hotărâți să picheteze sediile PDL și să trimită scrisori și la forurile europene pentru a-și atinge scopul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Farul, prăbușit de "tripleta de aur"
Pagina a fost generata in 0.5881 secunde