PSD vrea să câștige Primăria Mangalia cu Zanfir Iorguș

1782
PSD vrea să câștige Primăria Mangalia cu Zanfir Iorguș - fondiorgussistroe-1596565928.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Mangalia, că formațiunea politică pe care o conduce va merge la alegerile locale pe mâna lui Zanfir Iorguș, după ce sondajele au arătat că stă cel mai bine în preferințele electoratului. De asemenea, Iorguș va fi susținut de PNȚCD și de ALDE, după ce Alianța de la Mangalia stabilise inițial că îl va va avea drept candidat pe Nicolae Moroianu, de la PSD.

"Îl salut cu respect pe candidatul nostru la primăria municipiului Mangalia, domnul Zanfir Iorguș. Domnul Iorguș nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ne aducem aminte cu câtă plăcere venea toată lumea din țară la Mangalia pe vremea când edil era domnul Iorguș. Zanfir Iorguș este sprijinit de o alianță. Ne-am sfătuit și am luat această hotărâre. Eu îmi exprim convingerea că Mangalia are nevoie de un primar de talia lui Zanfir Iorguș. Nu ne vom jigni adversarii. Sunt mândru că fac parte dintr-o alianță alături de PNȚCD și de ALDE. Am convingerea că peste nici două luni de zile la Mangalia lucrurile se vor reașeza", a spus președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

Prezent la eveniment, Nicolae Moroianu, până mai ieri candidat al PSD-ului, a mulțumit pentru susținerea de care a avut parte.

"Am format o echipă care va reuși să readucă Mangalia acolo unde a fost. Trebuie să ne amintim cum arăta Mangalia pe vremea când domnul Iorguș era primar. Peste 60 la sută din populația Mangaliei este la limita supraviețuirii. Mangalia este în faliment din cauza actualei conduceri. Au reușit să ne aducă pe locul doi în țară la datorii. Vom avea foarte multe de făcut. Vom redresa turismul și îl vom repune ca și motor economic al orașului. Vom înfrumuseța acest oraș. Avem proiecte foarte bune", a declarat Nicolae Moroianu.

"Am pornit proiectul de la Mangalia împreună cu gândul să îl continuăm și să îl câștigăm. Rezultatele sondajului ne-au arătat că domnul Iorguș are cele mai mari șanse. În echipă îl susținem, în echipă câștigăm!", a declarat liderul ALDE Constanța, Leonard Tănase, lucru întărit și de liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

La rândul lui, Zanfir Iorguș a spus de ce a acceptat să candideze și ce dorește să realizeze după câștigarea Primăriei Mangalia.

"Am plecat cu un diagnostic pe care l-am pus noi, după ce am făcut o analiză a Mangaliei și ne-am dat seama că Mangalia este în moarte clinică. Orașul acesta trebuie dus la reanimare. Mangalia nu are o perspectivă de a-și reveni decât dacă se intervine cu o echipă de profesioniști. Cetățenii Mangaliei știu că împreună cu ei am făcut lucruri deosebite. Aici se întâmplau evenimente în premieră națională. Nu voi insista pe atacuri la persoană. Este momentul în care toți trebuie să punem umărul și să redresăm Mangalia. M-am consultat cu echipa și am constatat ca este nevoie urgentă de un program care să vină rapid pentru redresarea orașului. Programul nostru se bazează pe trei piloni. Primul este cel de redresare a economiei locale. În Mangalia, societățile comerciale nu mai aparțin de orașul nostru. Vom veni cu un program de dezvoltare pentru turismul estival, balnear și cultural. Impozitele și taxele locale să scadă rapid. Pe timpul mandatelor mele, toate societățile aparțineau de Mangalia. Vom înființa la nivelul municipiului Mangalia un club NATO urban. Militarii au nevoie de servicii, de tratament, recuperare sau distracție. Turism fără divertisment și recreere nu se poate. Avem un oraș cenușiu", a spus Zanfir Iorguș. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.514 secunde