PSD susține că prelungirea stării de alertă pune pe butuci mii de firme

258
PSD susține că prelungirea stării de alertă pune pe butuci mii de firme - siglapsd2016-1591806474.jpg
Social-democrații susțin că prelungirea stării de alertă "pune definitiv pe butuci" mii de firme, iar numărul șomerilor va crește semnificativ.

"Prelungirea stării de alertă pune definitiv pe butuci mii de firme și produce sute de mii de șomeri, dar, în loc de planul relansării economice, Orban face turul berilor pe la terase. Antreprenorii sunt disperați după ce Orban și Iohannis le-au servit clasica lecție liberală 'una bem, alta fumăm'. Guvernul s-a bătut cu pumnul în piept că din 15 iunie repornește zonele cele mai chinuite ale economiei, turism și HORECA, președintele le-a spus ieri, rânjind, nicht. Nu măsuri de susținere fiscală, nu credite bancare, da restricții în continuare", se arată într-un mesaj al PSD publicat pe Facebook.

Social-democrații adaugă că încă 150.000 de români riscă să rămână pe drumuri din cauza prelungirii stării de alertă.

"Nu sunt doar restaurante, cafenele, cofetării ori patiserii, ci și de zeci de mii de furnizori din servicii, transport sau agricultură. Asta amplifică criza și ne duce la milionul de șomeri până în iulie. PSD nu mai poate vota în orb ce vrea Iohannis fără date epidemiologice concrete și, mai ales, fără ca Orban să vină cu planul relansării economice. Un președinte care îi privește pe români de sus și un premier care le vorbește de sub mese sunt pentru țară o combinație mai letală decât COVID", se mai arată în mesaj. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7379 secunde