PSD se opune anulării tranşelor de majorare a alocaţiilor pentru copii

280
PSD se opune anulării tranşelor de majorare a alocaţiilor pentru copii - psdseopune-1621963375.jpg

Articole de la același autor

PSD a anunţat, marţi, că se opune deciziei coaliţiei de guvernare de a anula tranşele de majorare a alocaţiilor pentru copii şi va vota pentru menţinerea creşterii prevăzute pentru 1 iulie 2021, iar în scurt timp va depune o propunere legislativă care să oblige Guvernul să respecte deciziile adoptate anul trecut de Parlament în acest domeniu.

„PSD se opune deciziei coaliţiei de guvernare de a anula tranşele de majorare a alocaţiilor pentru copii. PSD va vota pentru menţinerea celei de-a doua tranşe de majorare a alocaţiilor pentru copii, prevăzută pentru 1 iulie 2021. Anunţul făcut de PNL că va anula în Camera Deputaţilor, pe motiv că nu mai sunt bani, tranşele promise copiilor şi părinţilor înainte de alegeri, este absolut incalificabil şi în totală contradicţie cu declaraţiile premierului Cîţu despre creşterea fantastică a economiei. Practic, declaraţia preşedintelui PNL Ludovic Orban confirmă ceea ce PSD a avertizat încă de la începutul anului, atunci când Guvernul nu a prins în proiectul bugetului de stat decât una dintre cele două tranşe de majorare a alocaţiilor prevăzute pentru acest an”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD.

Potrivit social-democraţilor, rolul partidelor aflate la guvernare „nu este de a se plânge că nu au bani”, ci de a veni cu soluţii pentru dezvoltarea economică şi asigurarea resurselor pentru creşterea nivelului de trai. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5456 secunde