PSD o susține pe Viorica Dăncilă ca prim-ministru până la alegerile din 2020

208
PSD o susține pe Viorica Dăncilă ca prim-ministru până la alegerile din 2020 - vioricadancilagovro-1526813043.jpg

Articole recomandate

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, ieri, că prim-ministrul Viorica Dăncilă are toată susținerea atât a partidului, cât și a guvernului pentru a rămâne în funcție până la alegerile din 2020.


"Doamna prim-ministru Viorica Dăncilă are toată susținerea și a partidului și a guvernului. Doamna Dăncilă va fi susținută ca prim-ministru până la alegerile din 2020", a declarat vicepremierul Paul Stănescu, citat de Agerpres.


Referitor la plângerea penală depusă de liderul PNL Ludovic Orban la adresa premierului, Stănescu a comentat că, la început, a crezut că e o glumă și că se încearcă înlocuirea unei guvernări aleasă legitim cu una nelegitimă.


"Povestea se repetă. A fost în 2015, e într-adevăr, așa cum spunea președintele Liviu Dragnea, o tentativă de lovitură de stat, la început am crezut că e o glumă și eu, dar se pare că lucrurile sunt mult mai profunde, pentru că, în momentul în care alianța la guvernare, PSD și ALDE, a venit cu un program guvernamental, foarte exact, care este urmărit pas cu pas să îl punem în aplicare, probabil că sunt români, cu ghilimelele de rigoare, cărora nu le convine acest lucru. Unii sunt în campanie electorală, eu cred și președintele României e în campanie electorală, dar asta nu înseamnă că ne e frică. Asta nu înseamnă că prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, nu are tot sprijinul partidului și al guvernului și fiți convinși că avem forța să mergem mai departe, chiar dacă alții încearcă să înlocuiască o guvernare aleasă legitim cu o guvernare nelegitimă", a subliniat Paul Stănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6437 secunde