PSD: Majorarea pensiilor și alocațiilor pentru copii sunt măsuri anti-criză în absența unui plan de relansare economică

81
PSD: Majorarea pensiilor și alocațiilor pentru copii sunt măsuri anti-criză în absența unui plan de relansare economică - img0395-1591515140.jpg

Articole recomandate

Social-democrații consideră că majorarea pensiilor și a alocațiilor pentru copii ar reprezenta măsuri anti-criză, în absența unui plan de relansare economică.


"Creșterea pensiilor și a alocațiilor pentru copii devin măsuri anti-criză în lipsa oricărui plan de relansare a guvernării PNL rămasă la mentalitatea austerității lui Băsescu-Boc. În criza COVID-19, guvernele lumii au trimis bani direct populației: cec-uri prin poștă, alocații suplimentare pentru copii, venit minim garantat pentru cei mai săraci. România lui Orbannis n-a făcut mai nimic", se arată într-un comunicat postat, duminică, pe contul de Facebook al PSD.


Conform sursei citate, dublarea alocațiilor pentru copii și majorarea pensiilor ar putea ajuta milioane de români "să treacă de criză", în contextul în care nu sunt luate măsuri de relansare economică. De asemenea, mare parte din acei bani s-ar întoarce în economie, salvând sute de mii de locuri de muncă, iar sume importante ar ajunge înapoi în buget, sub formă de impozite și taxe.


"Contabilul anacronic Cîțu n-a aflat cum până și adepții austerității europene din 2009 spun acum că, pentru a trece de această criză, bani lichizi trebuie să ajungă rapid la oameni și companii. Fiindcă azi totul s-a schimbat. În România însă s-au schimbat, din păcate, doar niște nume - Băsescu cu Iohannis, Boc cu Orban", se mai afirmă în postare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7641 secunde