PSD învinovăţeşte Guvernul Orban pentru evoluția epidemiei de coronavirus

131
PSD învinovăţeşte Guvernul Orban pentru evoluția epidemiei de coronavirus - 1-1602772787.jpg
PSD dă vina pe Guvernul Orban pentru evoluția epidemiei de coronavirus din România și compară bilanțul victimelor coronavirusului cu bilanțul tragediei de la Colectiv. Social-democrații avertizează că „vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi!”, potrivit Digi24.


„De ieri până azi încă 4.000 de români au primit vestea că sunt infectați cu COVID. Alte zeci de familii își plâng pe cineva drag care a dispărut după ce a pierdut lupta cu virusul.


Într-o singură zi au pierit mai mulți semeni de-ai noștri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv. Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilității acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi!


Câți români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis și Orban să-și satisfacă obsesia de a obține puterea totală?”, au scris joi reprezentanții PSD pe pagina de Facebook a partidului.


În ultimele două zile România a depășit pragul de 4.000 de noi cazuri de coronavirus pe zi, cel mai mare bilanț de până acum. De asemenea, numărul pacienților ajunși la Terapie Intensivă a atins un maxim de peste 700, iar numărul zilnic de decese este de cel puțin 60.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7804 secunde