Adrian Năstase:

"PSD e în fierbere. Se accentuează divergențele între tabere"

421
1

Articole de la același autor

Fostul premier, Adrian Năstase, susține că PSD este în fierbere și se accentuează divergențele între tabere.


"Condamnarea lui Dragnea. Așa cum am presupus anul trecut, ea s-a produs înaintea campaniei pentru locale, într-o strategie impecabilă. El a trebuit ținut, cum spun americanii, într-o lesă scurtă. Evident că PSD este în fierbere. Se accentuează divergențele între tabere, inclusiv între cei care sunt, posibil, manevrați din afara partidului. Sigur că se încearcă schimbarea președintelui PSD înainte de alegeri. Adversarii de acum, colegii de altădată (PNL), președintele independent al Repu-blicii (care dorește, poate că, în mod similar obținerii guvernului meu, să obțină și partidul meu de stânga, iar după alegerile din toam-nă guvernul meu USL). Singurul dezinteresat este Geoană, care știindu-se curat cu campaniile electorale, cere ca Dragnea să-și dea demisia", a susținut fostul lider al PSD. 


În ceea ce privește "eliminarea lui Ludovic Orban, la momentul oportun", din cursa pentru București, Adrian Năstase spune că nu a avut o relație apropiată cu el, dar acest fapt i se pare "cusut cu ață albă".


Comentează știrea

pensionar
28 aprilie 2016
PCR

Comunistii nu permit tabere in partid. Cine nu se supune pleaca. Nastase stie bine acest lucru insa vrea sa dea PSD-ului un aer de democratie. Pacaleala pentru cei ce citesc si nu inteleg.

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Adrian Năstase, audiat
Pagina a fost generata in 1.6517 secunde