PSD Constanța nu se dezice de Viorica Dăncilă

626
PSD Constanța nu se dezice de Viorica Dăncilă - 72164732246368122391174358201681-1570785771.jpg

Articole de la același autor

Social democrații din Constanța s-au reunit în cadrul unei conferințe de presă.  Participă deputații Cristina Dumitrache, Radu Babuș, George Vișan și senatorul Nicolae Moga.

UPDATE - Ei au spus că ziua de ieri a fost o zi neagră pentru PSD și, totodată, o zi tristă deoarece partidul nu merită așa ceva după ce a făcut astfel încât viața românilor să fie mai bună.


"O putem numi joia neagră", a spus Babuș.


"Nu există victorie fără înfrângere. Nu este prima dată când se întâmplă așa, când trecem în opoziție. Ce nu ne omoară ne întărește", a spus Cristina Dumitrache.


La rândul lui, deputatul George Vișan a declarat că PSD nu o să dispară, așa cum vor alții.


Și senatorul Nicolae Moga a spus că nu este un capăt de țară că PSD-ul va trece în opoziție. 


,,Nu este prima dată când ajungem în opoziție. Vom sta acolo și vom face o politică constructivă. Vreau să vă spun că am o stare de mâhnire deoarece nu am reușit să ducem până la capăt programul de guvernare. S-a îndeplinit 70-75 % din ce am promis românilor,, a spus Nicolae Moga.


El a adăugat că, din punctul său de vedere, Viorica Dăncilă va rămâne președintele PSD, deoarece a primit această funcție în urma unui congres, adică a fost aleasă democratic.






Mâine, la Romexpo, va avea loc lansarea candidatului PSD la prezidențiale, adica a lui Viorica Dăncilă. Drept urmare, de la Constanța va pleca o delegație formată din 600 de persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3432 secunde