PSD a decis în ședința CExN să valideze toate candidaturile la Congres

87
PSD a decis în ședința CExN să valideze toate candidaturile la Congres - psd-1520594359.jpg

Articole recomandate

La ora 11.00, liderii PSD s-au reunit în ședința CExN-ului, pentru a valida candidaturile pentru Congres care au fost depuse până joi, la ora 16:00. Liviu Dragnea a declarat la intrarea in sedinta, că cele 10 femei care vor face parte din Biroul Permanent vor aduce mai multe armonie in PSD. Totodată, acesta a dat de înțeles că va propune ca la Congres să poată candida toți cei care s-au înscris, chiar dacă nu au susținerea organizațiilor din care provin. "Eu o să încerc sa îi conving pe colegii mei sa le aprobe. Am inteles ca unul dintre candidati nu are nici delcaratia de candidat, ci doar un dosar. Să nu luăm șansa unor personalități se se afirme" a spus Dragnea.


Iată care sunt candidații care s-au înscris în cursă, ale căror candidaturi vor fi validate sau invalidate:


 Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu candidează la Congresul din 10 martie pentru funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat, iar Marian Neacșu și Codrin Ștefănescu - pentru secretar general al PSD.


* Regiunea Nord-Est: Doina Fedorovici (PSD Botoșani) și Gabriel Vlase (PSD Bacău)


* Regiunea Sud-Est: Mirela Furtună (PSD Tulcea) și Marian Oprișan (PSD Vrancea)


* Regiunea Sud: Carmen Dan - PSD Teleorman (pe locurile alocate femeilor) și Adrian Țuțuianu - PSD Dâmbovița, Cătălin Rădulescu și Șerban Valeca - ambii de la PSD Argeș (pe locul alocat bărbaților)


* Regiunea Sud-Vest: Lia Olguța Vasilescu (PSD Dolj) și Paul Stănescu (PSD Olt)


* Regiunea Vest: Natalia Intotero (PSD Hunedoara) și Mihai Fifor (PSD Arad)


* Regiunea Nord-Vest: Doina Pană (PSD Bistrița-Năsăud) și Gabriel Zetea (PSD Maramureș)


* Regiunea Centru: Roxana Mînzatu (PSD Brașov) și Bogdan Trif (PSD Sibiu)


* Regiunea București - Ilfov: Gabriela Firea (pe locurile alocate femeilor) și Daniel Florea - PSD Sector 5 și Robert Negoiță - PSD Sector 3 (pe locul alocat bărbaților).


Pe de altă parte, liderii nemulțumiți din partid, cei care fac parte din celebra tabără anti-Dragnea, și-au spus joi nemulțumirile chiar în fața sediului PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5912 secunde