PSD a dat bir cu fugiții? Ședința birourilor permanente din Parlament, anulată!

275
PSD a dat bir cu fugiții? Ședința birourilor permanente din Parlament, anulată! - ddd-1580815310.jpg
Ședința conducerii Camerelor în care ar fi trebuit decisă data dezbaterii moțiunii de cenzură a fost anulată marți, din cauza absenței PSD, PNL sugerând că de fapt social-democrații nu au voturile necesare pentru ca moțiunea să fie adoptată, transmite Agerpres.

"Ședința Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor și Senatului a fost anulată, urmare a retragerii celor de la UDMR și lipsei celor de la PSD, inițiatorii moțiunii de cenzură!", afirmă liderul deputaților PNL Florin Roman, comentând că inițiatorii moțiunii au fugit din sală. El sugerează că motivul atitudinii opoziției este acela că nu are suficiente voturi pentru ca moțiunea să treacă. "De ce? Pentru că nu au voturile necesare? Am spus încă de la început ca demersul este unul neserios la fel ca textul moțiunii!", conchide Roman.

La rândul său, senatorul Alina Gorghiu acuză faptul că parlamentarii social-democrați nu au participat la ședința în care ar fi trebuit stabilit calendarul moțiunii de cenzură ce ar urma să fie dezbătută miercuri. "Părerea mea este că strategia pe care PSD-ul acum o adoptă este una generată de frică. Eu înțeleg că domnul Ciolacu își joacă mandatul la șefia PSD, dar e problema domniei sale. Regulamentul trebuie respectat", a afirmat Alina Gorghiu. Aceasta susține că "frica l-a paralizat pe domnul Ciolacu".

Birourile permanente ale celor două Camere ale Parlamentului ar fi trebuit să decidă marți data la care va fi dezbătută și votată moțiunea de cenzură depusă de PSD și UDMR împotriva Guvernului Orban. La ședință ar fi trebuit să participe și liderii grupurilor parlamentare. PSD a susținut, prin liderul său Marcel Ciolacu, ca votul moțiunii de cenzură să aibă loc miercuri, de la ora 12.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4475 secunde