Protest spontan împotriva primarului Radu Mazăre

962
5
Protest spontan împotriva primarului Radu Mazăre - musulmaniprefectura-1320435802.jpg

Articole de la același autor

Muftiul cultului musulman, Iusuf Muurat, deputatul Aledin Amet și președintele UDTTMR, Varol Amet, au mers, vineri, la sediul Prefecturii Constanța, pentru a-și striga nemulțumirea vizavi de hotărârea primarului Radu Mazăre de a aproba o nouă autorizație pentru clădirea din apropierea geamiei Hunchiar din Constanța.
Însoțiți de 100 de cetățeni etnici musulmani, care și-au părăsit rugăciunea special pentru acest protest, cei trei au dat, practic, buzna la ședința prefectului cu primarii din județ, pentru a reclama atitudinea pe care edilul Constanței o are față de una dintre cele mai vechi instituții de cult musulman din județ și din țară. Reprezentanții cultului musulman i-au prezentat prefectului o petiție, prin care contestă faptul că primarul Radu Mazăre a mai eliberat o autorizație de construire pentru clădirea pusă în discuție.
"Îi mulțumim primarului Radu Mazăre, pentru că ne-a făcut acest cadou chiar de sărbătoarea noastră, de Bayram", a declarat ironic Muftiul. Ulterior, câțiva dintre protestatari au strigat la unison "Jos Mazăre!".

Comentează știrea

europeanu
5 noiembrie 2011
Hotul mazare

Jos mazare e fals !!! Corect e la puscarie cu derbedeul secatura !!!

admirator
5 noiembrie 2011
pe evrei i-a nemultumit,

pe musulmani ii nemultumeste, pe romani ii irita zilnic. Cine il mai alege pe asta? Doar gasca lui si maidanezii! Ce maidanezi puternici in Constanta.....................

admirator
5 noiembrie 2011
pe evrei i-a nemultumit,

pe musulmani ii nemultumeste, pe romani ii irita zilnic. Cine il mai voteaza pe asta? Doar gasca lui si maidanezii. Ce maidanezi puternici in Constanta...........

Q
5 noiembrie 2011
MAZARE PRIMAR FOREVER

MAZARE PRIMAR FOREVER

MARIA
24 noiembrie 2011
MAZARE PRIMAR FOREVER

MAZARE RADU...UN INFRACTOR DE DREPT COMUN...DA PRIMAR FOREVER DAR LA POARTA ALBA...REVERSUL MEDALIEI SE APROPIE!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cutremur în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 0.5206 secunde