Protest în fața primăriei Mangalia

716
3
Protest în fața primăriei Mangalia - protestmangalia1-1321983783.jpg
Aproximativ 400 de persoane au protestat în fața sediului administrației locale Mangalia în urmă cu câteva minute. Oamenii s-au adunat pentru a trage un semnal de alarmă privind sistarea furnizării cu agent termic la nivelul întregului municipiu. Locuitorii orașului au huiduit, s-au îmbrâncit și au strigat către primărie: "Vrem căldură!", "Tusac hoțul!" sau "Ne mor copiii de frig". Intenția protestatarilor a fost aceea de a da ochii cu fostul primar Claudiu Tusac, care potrivit unor surse, ar fi părăsit primăria pe ușa din spate, în timpul manifestațiilor. La ora actuală în fața primărie încă se află aproximativ 200 de persoane.

Comentează știrea

cetatean umilit de POLUL FRIGULUI DIN MANGALIA
22 noiembrie 2011
solutie exista dom. primar si fost primar , consilieri si alti functionari din primarie

luati inapoi centralele termice ca oricum nu au respectat clauzele, au fost construite si modernizate din bani comunitatii, administrati-le corect si in folosul oameniilor si dati dovada ca sunteti gospodar, la un pret de max 200 lei gk cu tot cu tva,ca find centralele primariei deci ale comunitatii nu este nevoie de profit, este nevoie ca oamenii sa traiasca civilizat intr-un municipiu turistic ce ne pretindem ca suntem. TOATA VARA SUNTEM GREIERI, DE IARNA NU-I CA VARA

u
22 noiembrie 2011
Solutia propusa mai sus este corecta

...dar nu exista interes in acest sens, daca nu pica ceva atunci ...

Eschimosu' sudic
22 noiembrie 2011
Caldura...sufleteasca!

1. Centralele de cartier trecute in administrarea asociatiilor de propietari arondate la fiecare dintre ele; 2. Audit si control financiar incrucisat (de la toate institutiile abilitate ale statului) la fostul si actualul furnizor...Sau, nu se incumeta nimeni? 3. Primaria, sa acceseze fondurile europene, si sa folosesca odata energia eoliana si solara!!!! Dar, ma tem ca, la cata incompetenta (oameni numiti politic, pe posturi strict specializate) este in primarie, sa stie cineva cu ce se mananca... 4. Emigrarea in tarile calde!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Tusac îi sapă groapa lui Foleanu
Pagina a fost generata in 0.2373 secunde