Proiectul transfrontalier "Culture Eternity", aprobat de aleșii locali de la Medgidia

338
Proiectul transfrontalier

Articole de la același autor

Consiliul Local Municipal Medgidia a fost convocat, zilele trecute, în ședința ordinară a lunii iulie. Pe ordinea de zi au fost propuse spre aprobare șapte proiecte de hotărâre.


La primul punct s-a votat proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2018. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, s-a avut în vedere introducerea pe lista de investiții a sumei de 5.311.345 lei, reprezentând contractul de finanțare cu privire la proiectul ce vizează reabilitarea clădirii și a salii de sport de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu".


La punctul următor a trecut de votul aleșilor locali proiectul de hotărâre privind aprobarea planului de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Medgidia, pentru anul 2018.


De această dată, proiectul referitor la modificarea și completarea HCL nr.156/19.10.2017 privind aprobarea proiectului "Culture Eternity" finanțat prin România - Bulgaria Cross – Border Cooperation Operational Programme, în parteneriat cu Primăria orașului Elena –Bulgaria, precum și a contribuției de 2% din bugetul proiectului a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admis. Programul include șapte județe din România și opt districte din Bulgaria. Conform administrației locale, acest proiect va aduce în municipiu peste două milioane de lei, bani nerambursabili pentru finanțarea Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice "Dapyx" și a Taberei Internaționale de Pictură "Lucian Grigorescu".


În cadrul aceleiași ședințe s-a aprobat și contul de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli, precum și situațiilor financiare ale SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pe anul 2017.


În schimb, nu au întrunit numărul necesar de voturi proiectele de hotărâre ce vizau aprobarea încetării aplicabilității HCL nr.24/31.03.2016, avizarea/aprobarea documentațiilor de atribuire a contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare aferente Proiectului "Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Constanța" și Aprobarea revocării HCL nr.18/23.02.2017 privind revocarea HCL nr.30/21.04.2016.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5479 secunde