Proiect votat de Senat! Acces facil pe plaje pentru persoanele cu dizabilităţi

298
Proiect votat de Senat! Acces facil pe plaje pentru persoanele cu dizabilităţi - negoidizabilitatiplaje-1634059955.jpg
Senatorul USR-PLUS de Constanţa, Remus Negoi, a iniţiat un proiect important pentru persoanele cu dizabilităţi care a fost adoptat de Senat în unanimitate.

Este vorba despre proiectul de lege prin care persoanele cu dizabilităţi vor avea parte de un acces mai uşor pe plajele din Constanţa şi din staţiunea Mamaia. Aşa cum a spus-o în nenumărate rânduri, Remus Negoi s-a ţinut de cuvânt şi a reuşit să obţină căi de acces către luciul apei pentru scaunele rulante, dar şi alte facilităţi.

„Proiectul de lege pe care l-am iniţiat şi care prevede asigurarea unei infrastructuri pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi pe plaje şi un număr minim de șezlonguri dedicate acestora a fost adoptat de Senat în unanimitate. I-am îndemnat pe colegii mei senatori să voteze acest proiect care rezolvă și din punct de vedere moral o problemă care nu a fost soluţionată până acum. Legea prevede 4% din numărul total de șezlonguri rezervate pentru persoanele cu dizabilităţi, pe primul rând spre luciul apei, pe toată durata sezonului estival, căi de acces către apă pentru scaunele rulante şi existenţa în proximitate a unui grup sanitar potrivit cu nevoile persoanelor care utilizează dispozitive medicale rulante”, a declarat senatorul USR-PLUS de Constanţa, Remus Negoi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0386 secunde