Remus Cernea:

"Prin raportul ANI, se încearcă discreditarea mea"

154
1

Articole de la același autor

Deputatul Colegiului 9 din Constanța, Remus Cernea, susține că, prin informația transmisă de reprezentanții Agenției Naționale de Integritate (ANI), cum că ar fi incompatibil, se încearcă discreditarea sa.

Parlamentarul susține că a fost administrator al unei firme care nu a avut nicio activitate timp de șase ani.

"La începutul mandatului de deputat mi-am cedat părțile sociale în valoare de 100 lei și am fost înlocuit din funcția de administrator. Am depus aceste acte în original la Parlamentul României, Comisia Juridică de Disciplină și Imunități confirmând faptul că nu sunt incompatibil", a spus Remus Cernea.

Agenția Națională de Integritate a constatat că deputatul de Constanța Remus Cernea a fost în incompatibilitate, întrucât a deținut simultan și funcția de administrator al unei firme. Potrivit ANI, Remus Cernea a fost în incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 - 20 septembrie 2013, când a deținut, simultan, calitatea de deputat și funcția de administrator al SC Sed Nove SRL.

Potrivit legii, persoana față de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de trei ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de trei ani de la încetarea mandatului. În altă ordine de idei, cel care a fost declarat incompatibil de ANI și este nemulțumit se poate adresa instanței de judecată. 

Comentează știrea

ada
20 octombrie 2013
Cine mai e si cernea ?

r. cernea ?? asta nu este ala de se lega de copaci inainte sa se faca mall-ul din parc, iar apoi s-a imprietenit brusc cu mazare si a renuntat la toata ecologia parcului??...mai nou s-a reprofilat..e impotriva orelor de religie, icoane in scoli in schimb sustine, homo pe la toate televiziunile...cata (bio)diversitate in capul astuia!! :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.344 secunde