Primul lider PSD care reacționează după eliberarea lui Liviu Dragnea: „S-a făcut dreptate. Dumnezeu nu-i lasă la greu pe oamenii buni”

238
Primul lider PSD care reacționează după eliberarea lui Liviu Dragnea: „S-a făcut dreptate. Dumnezeu nu-i lasă la greu pe oamenii buni” - ionelarsene1000x600-1626351523.jpg
Liderul PSD Neamț Ionel Arsene a reacționat, joi, după decizia Tribunalului Giurgiu care a admis cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea. „Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni”, a scris președintele Consiliului Județean Neamț.

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut! Mă bucur că de astăzi este alături de familie și de cei dragi, așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!”, a scris Ionel Arsene. Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis, joi, cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3498 secunde