Primul interviu după arestul preventiv. Elena Udrea dezvăluiri din închisoare

174
1
Primul interviu după arestul preventiv. Elena Udrea dezvăluiri din închisoare - udrea890436717172100-1431329236.jpg
Elena Udrea la B1. Plasată în arest la domiciliu, după două și jumătate de stat după gratii, Elena Udrea a vorbit, aseară, într-un interviu televizat, despre condițiile inumane pe care le-a suportat în arestul preventiv.

"Este o realitate faptul că arestul, fie el preventiv, fie în penitenciar, te schimbă foarte mult psihologic și din cauza lipsei condițiilor minime, mai ales pentru femei", a declarat Elena Udrea, potrivit DCNews.ro.

Primul interviu al Elenei Udrea, după ce a fost plasată în arest la domiciliu

Întrebată de jurnalistul Ion Cristoiu de câte ori a fost chemată de procurori pentru discuții, aceasta a răspuns: "Cred că am fost de două ori pe acest dosar. Eu am fost un dosar fericit. Am fost cu femei în cameră, arestate cu grupul și pe care nu le-a chemat nimeni niciodată. Mă uitam la aceste femei care care îmi reproșau cumva mie lucruri legate de arestarea prevetinvă abuzivă", scrie realitatea.net.

Elena udrea atac la Laura Codruța Kovesi

Elena Udrea este de părere că Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, a a câștigat populatitate pentru că a arestat-o.

"Constat că aceia care pot decide asupra libertății cuiva își fac imagine cu acest instrument care este arestarea preventivă. Nu poți să arestezi preventiv un om, fără să-l judeci. Acum este o adevărată competiție. Cine arestează mai mulți. Așa cum spunea Kovesi, ÎCCJ a dat tonul în România. Arestul preventiv nu folosește decât la a teroriza oamenii.", citează romaniatv.net.

Elena Udrea amănunte din închisoare. Oamenii sunt terifiați de arest

În cadrul aceluiași interviu, Elena Udrea declara: "Cei din penitenciar spuneau: dacă Elena Udrea a fost arestată, ce șanse avem noi să rezistăm în fața acestui val?". Sunt înspăimântați de arestul preventiv și oricine este chemat și pe masă i se pun cătușele declară orice vor procurorii", a spus Elena Udrea, la B1TV.

Comentează știrea

Stela
11 mai 2015
Cea mai noua oferta de lucru!

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea rămâne în arest
Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Zi cu emoții pentru Elena Udrea!
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Elena Udrea, audiată la DNA
Pagina a fost generata in 0.5349 secunde