Chiru colindă din casă-n casă:

"Primiți cu demiterea lui Mazăre?"

4726
14

Articole de la același autor

Democrat-liberalii constănțeni s-au organizat pentru strângerea de semnături care să ducă la organizarea unui referendum care vizează demiterea primarului Radu Mazăre și, în scurt timp, vor începe să bată din ușă în ușă, în tot orașul Constanța.
Așadar, cei care sunt nemulțumiți de activitatea edilului Constanței pot semna pe listele care se află la dispoziția șefilor Organizațiilor Secțiilor de Votare (OSV) ai PDL Constanța.
"Niciun constănțean care dorește să semneze nu trebuie să se teamă. Am decis ca datele de identitate ale acestora să fie secrete pentru că mulți constănțeni ar vrea să semneze însă se tem de eventualele răzbunări din partea celor care conduc administrația publică din Constanța. Îi asigur că datele lor nu vor fi făcute publice, deci, să stea fără nicio grijă și dacă ei consideră că primarul trebuie demis, să semneze", a declarat președintele PDL Constanța, Gigi Chiru.
El a mai precizat că, cei care doresc să semneze pentru organizarea referendumului de demitere a primarului Radu Mazăre și nu mai au răbdare să aștepte democrat-liberalii să le vină acasă, pot veni la sediul PDL Constanța din zona Gării.
Liderul PDL Constanța, Gigi Chiru, și președintele Organizației Municipale a PDL Constanța, deputatul Maria Stavrositu, alături de alți lideri democrat-liberali constănțeni, au avut, zilele trecute, o întâlnire cu membrii Organizației Municipale a PDL Constanța.
"În următoarea perioadă, vom iniția acțiuni în fiecare OSV. Sunt hotărât să vă susțin. Unitatea trebuie să stea la baza acțiunilor OSV-urilor. Trebuie să ne implicăm în acest proiect pentru demiterea primarului Radu Mazăre care își bate joc de constănțeni", le-a spus Chiru șefilor de OSV-uri.
La plecare, o parte din cei 191 de președinți de Organizații Secții de Votare ale PDL au primit plicurile cu tabelele pe care trebuie să le completeze cu semnături pentru demiterea lui Mazăre. Fiecare dintre cei 191 de lideri din oraș trebuie ca în maximum două luni să completeze cel puțin cele 20 de liste a câte zece semnături.
La începutul acestei luni, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, a început, ieri, procedurile de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum care să ducă la demiterea primarului municipiului Constanța, Radu Mazăre.
Șeful filialei PDL Constanța a spus că speră să strângă 70.000 de semnături pentru organizarea unui referendum care să vizeze demiterea primarului Radu Mazăre și că această campanie va dura atât cât va fi nevoie.
Primul care a semnat această listă a fost chiar șeful PDL Constanța, Gigi Chiru, fiind urmat de prefectul județului Constanța, Claudiu Iorga Palaz.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Tanti Gabi din Rachitele
21 septembrie 2011
Jiji

Sichitir babana!!,mai Jiji l`amorozo. Apropo: Nu-mi mai jigni cutia postala cu maculatura aia de la asa zisa fundatie.

Sida Ionescu
21 septembrie 2011
Dar cu demisia guvernarii Boc si cand veniti ???

Noi primim si cu demiterea PSD-PC-PNL-PRM-PP-DD-UNPR-UDMR, dar cu demisia guvernului Boc ci a PD-l-ului cand veniti ????

Sida Ionescu
21 septembrie 2011
Dar cu demisia guvernarii Boc cand veniti ???

Noi primim si cu demiterea PSD-PC-PNL-PRM-PP-DD-UNPR-UDMR, dar cu demisia guvernului Boc ci a PD-L-ului cand veniti ????

ebola
21 septembrie 2011
:)))

ce repede au sarit postacii lui mazare mancatori de rahat. domnilor, pedofilia este mai grava decat prostia guvernului boc, iar traficul si consumul de heroina este mai periculos decat masurile luate de guvernul pdl-udmr.

admirator
21 septembrie 2011
cereti semnaturi si pe Internet

Scrisorile pot avea trasee ciudate. Utilizati si Internet-ul! Bafta!("Daca nu vine Mahomed la munte...")

rex
21 septembrie 2011
fratii lui ALI BABA

Pentru reusita luatii consultanti stiintifici pe: cotoi si anastase. Nu mor caii cand vor cainii este un proverb care se potriveste cu actiunea JAVRELOR MULTICOLORE.

o semnatura
21 septembrie 2011
un vis ,sau realitate?

Succes! pentru noi constantenii care suntem mai departe cum facem? va doresc sa reusiti ,insa nu sunt deloc "cald" pt alianta cu machedoanca.Exista oameni politici de calitate.Poate ii contactati.

Sava
21 septembrie 2011
Consilier de Eforie

Domnul Chiru,zis "Gigi" este consilier la Eforie si are domiciliul in Eforie(obligat).De ce presa nu-l intreaba daca este multumit de cum arata orasul Eforie si ce parere are despre Brailoiu ?Ar putea sa ne dea un raspuns ?

ion vasile
21 septembrie 2011
cineva

"Domnule" Christian JIJI Chiru abia astept sa veniti la usa mea, pentru ca din pricina scaderii salariilor nu am mai avut sa-i cumpar catelului meu de mancare. Poate cu ocazia asta mai mananca si el ceva PE VOI!Mama voastra de politruci!!!

Iesi afara javra ordinara
21 septembrie 2011
Asta mai lipsea !!!

Asta ne mai lipsea....tiganii si makedonii sa conduca Constanta...huuuuoooo...iesi afara javra ordinara !!! Traiasca Mazare si pensionarii !!!

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre este un golan!"
Vineri, 16 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre este un golan!"
Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce pun la cale Stavrositu și Chiru
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Radu Mazăre a ajuns cu mașina în șanț
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Social : Palaz și Mazăre se judecă pentru un bloc
Pagina a fost generata in 1.0361 secunde