Primarul Viorel Ionescu vrea sancțiuni mai dure pentru cei care vandalizează spațiul public

1009
Primarul Viorel Ionescu vrea sancțiuni mai dure pentru cei care vandalizează spațiul public - harsovaviorelionescu-1570737349.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea locală din Hârșova este decisă să ia măsuri aspre în cazul celor care vandalizează bunurile de pe domeniul public. 
După ce, în urmă cu câteva săptămâni, administrația publică semnala distrugerea băncilor din parcuri și a pubelelor de gunoi, săptămâna aceasta, primarul Viorel Ionescu a făcut un nou apel către oameni pentru a sprijini autoritățile în tragerea la răspundere a celor care distrug domeniul public. 


"Fac încă o dată apel către toți cei care sesizează persoane ce vandalizează bunurile publice, de a ne înștiința cât mai repede cu putință, pentru a putea lua măsuri, iar cei preocupați de distrugerea florilor plantate recent în spațiile publice să înceteze aceste acțiuni. Voi propune înăsprirea sancțiunilor pentru vandalizarea, distrugerea bunurilor publice și vom continua înfrumusețarea orașului, chiar dacă este evident că sunt câțiva interesați să saboteze inclusiv această acțiune", a afirmat primarul Viorel Ionescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9208 secunde