Primarul Viorel Ionescu, de la Hârșova: " Rămânem o echipă unită și mergem mai departe!"

1472
Primarul Viorel Ionescu, de la Hârșova:

Articole de la același autor

Chiar dacă există persoane care încearcă să-i pună bețe în roate, edilul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, nu s-a dat bătut și a ținut cont de doleanța locuitorilor care l-au rugat să se înscrie în competiția pentru obținerea celui de-al doilea mandat.

Mai mult, înscris recent în PNL deoarece ALDE nu-i mai oferea mari perspective, primarul Viorel Ionescu are planuri mari și pentru următorii patru ani.

"Împreună cu echipa mea și cu hârșovenii care ne-au arătat susținerea pentru un nou mandat, am hotărât să continuăm drumul început acum patru ani și ne-am înscris în cursa electorală. De data aceasta și mai pregătiți, mai susținuți, mai hotărâți și mai încrezători, pentru că am văzut că se poate și am arătat că se pot face multe lucruri bune, într-un timp scurt, cu muncă, dăruire și pricepere. Experiența celor patru ani, în care am concentrat foarte multe eforturi și am luptat pentru realizarea multor obiective, trecând peste toate piedicile puse dezvoltării orașului nostru, ne-au consolidat încrederea că putem duce la bun sfârșit toate planurile de viitor pe care le-am început, oricât de anevoios este drumul", a spus primarul Viorel Ionescu.

Printre altele, el a explicat că locuitorii din Hârșova vor fapte și soluții la problemele pe care le au și tocmai de aceea au încredere în cei care s-au implicat să le rezolve.

"Hârșovenii vor fapte, vor soluții, nu doar promisiuni și în acești patru ani au avut parte de fapte și au văzut că există soluții. Pentru că iubim Hârșova, noi ne-am implicat! Pentru că iubiți Hârșova, ne ajutați să construim un oraș dezvoltat, modern, cu oameni buni, gospodari, uniți, cărora le pasă de orașul lor, de casa lor! Trebuie să fim o echipă, toți hârșovenii! Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi și respect opțiunea celorlalți, cărora le doresc să se convingă că cea mai bună alegere suntem tot noi. Rămânem o echipă unită și mergem mai departe! Iubim Hârșova și continuăm împreună", a mai transmis primarul Viorel Ionescu.

Și pentru că echipa este întotdeauna cea care îți oferă susținerea, puterea și determinarea de a merge mai departe, șeful administrației din Hârșova a prezentat o parte din hârșovenii care îl susțin și care au dorit să se implice în mod direct, alături de el, mai exact, cei care se află propuși pe lista de consilieri locali ai PNL: Dumitra Stan, Gabriel Daniel Ticu, Alexandru Iulian Chivu, Ramona Codreanu, George Lăcustă, Costel Matei, Emrin Ali, Geanina Mărgineanu, Dumitra Popa, Viorel Doru Oancă, Ana-Maria Geoglovan, Ionuț Holban, Iulică Grosu, Adrian Constantin, Elena Chiriță, Dănuț Răzvan Beșteleanu, Viorica Costache, Bogdan Tudor, Robert Georgescu, Marian Panica și Nicolae Vasile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0059 secunde