Primarul Nicolae Matei: "Vom face din Năvodari cel mai frumos oraș din România"

2547
9
Întreg Năvodariul a fost, pentru o zi, orașul copiilor. De 1 iunie, primarul Nicolae Matei a făcut o mare surpriză celor mici, dar și celor mari, inaugurând cel mai modern și frumos parc pentru copiii din oraș. E lesne de înțeles că, într-o mobilizare exemplară, cu mic, cu mare, toți năvodărenii au luat parte la eveniment. Și nu au plecat dezamăgiți. În timp ce cei mici se dădeau în leagăne și tobogane, cei mari au savurat un super concert CRBL.

Parcul reprezintă un exemplu viu că primarul Matei nu glumește atunci când spune că va face din Năvodari cel mai frumos oraș din România.

Pe o scenă amenajată în apropierea parcului, un sobor de preoți a oficiat o scurtă slujbă de sfințire, binecuvântându-i pe cei prezenți și îndemnându-i, indi-ferent de vârstă, să își păstreze sufletele tinere și curate. În țipetele mulțimii de copii și aplauzele părinților, pe scenă a urcat și primarul Nicolae Matei, însoțit de viceprimarul Florin Chelaru și echipa sa de consilieri locali. "De ziua voastră, vă facem o mare bucurie și inaugurăm parcul Țara Piticilor. După multă trudă, am reușit să îl construim cu bani de la autoritatea de mediu, Primăria având doar o mică parte de cofinanțare. Cum vedeți, acest parc vine și aduce un plus de valoare orașului în ambiția mea de a face din Năvodari cel mai frumos oraș din România", a declarat Nicolae Matei.

Primarul a ținut să le mulțumească locuitorilor din Năvodari pentru că, timp de patru ani, au stat alături de el, oferindu-i sprijin moral și susținere. "Orașul Năvodari se comportă exact ca o familie și vă mulțumesc, acum, la final de mandat, că ați fost alături de mine și m-ați făcut de neînvins. Realizările noastre, ale orașului și ale mele atrag și multă invidie, chiar și din partea colegilor de partid. Dar dacă vă am pe dumneavoastră aproape, pentru mine este suficient. Îmi dați putere să mă pot lupta cu italienii, cu Rompetrol, cu tabăra de la Năvodari", a declarat Nicolae Matei.

Pe lângă acest parc, edilul a anunțat și alte proiecte care vor înfrumuseța zona, printre care, cel mai important, reabilitarea fațadelor tuturor clădirilor.

După acest discurs, primarul Matei a tăiat panglica de inaugurare a parcului, moment în care mii de copii au năvălit în spațiul care, de acum încolo, va fi dedicat numai lor. În același timp, pe scenă a urcat CRBL, care a susținut un spectacol de zile mari.

Comentează știrea

Gigel
2 iunie 2012
Mamaia sat

Impozite mari in mamaia sat,comparabile cu constanta dar străzi pietruite ca vai de ele,fără trotuare,canalizare nu exista.mamaia sat nu face parte din navodari?e Ruginoasa ca in secolul 21 sa existe o așa situație.se aude domnule primar?

locuitor mamaia sat
2 iunie 2012
alegeri locale

in mamaia sat afisele electorale ale psd,pnl,etc sunt pe stalpi si garduri cu indemnul de a vota pe unul sau pe altul.dupa alegeri nu mai vine nimeni.ce scrie gigel e adevarat.cand ne faceti strazi,cand avem canalizare?si sat mamaia face parte din navodari si plateste impozite si taxe mari fata de ce se ofera.daca nu va intereseaza soarta acestui cartier poate facem referendum cu propunerea sa trecem la constanta.navodariul in centrue frumos,bine ingrijit.se platesc aceleas taxe.dece e diferenta asa de mare?se aude domnilor candidati la primarie,inclusiv domnule Matei?

Diana
2 iunie 2012
ce sa zic !

Navodariul este cel mai plictisitor oras din Romania si cel mai anost si urat! :) nici prin puterea raiului nu va ajunge asa ceva :)) dar visati in continuare:)) tristilor :)

rex
2 iunie 2012
jos ciuma portocalie

Toata tevatura asta cu Navodariu si Matei in acest ziar este ca Matei nu se afla in relatii foarte bune cu Mazare si Nicusor si se spera ca Matei (care va castiga lejer primaria) sa treaca la gasca pd. Asta face din Matei si Navodari, clienti ai acestui ziar; Iar daca se va ajunge la plecarea lui Matei, acesta niciodata nu va alege o gasca ca pd-ul, mai ales acum cand acolo este un canibalism feroce.

rodica raichici
2 iunie 2012
mamaia sat

EU M-AS RUSINA SA MA TOT LAUD CU NAVODARIUL...................................MAMAIA UNDE ESTE ?? DIN TAXELE NOASTRE INFRUMUSETATI NAVORADIUL ?

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Aca
4 iunie 2012
NAVODARI

Buna ziua, Atatea comentarii , atatea plangeri , dar oare sunteti chiori? Orasul s-a schimbat in BINE , orasul s-a dezvoltat , iar valoarea imobilelor dvs a crescut instantaneu. Sa ma mai explic??? Carcoteli cu carul...!!!!!!!!! Bravo domnule Primar! Bafta la alegeri !!!

sss
9 iunie 2012
sss

Doamne ajuta sa pierzi.Ai stricat tot orasul cu minciunile tale!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde