Primarul Nicolae Matei: "Trebuie să fim mândri că trăim în Năvodari"

908
14
Primarul Nicolae Matei:

Articole de la același autor

Sărbătoare mare la Năvodari, ieri, de Ziua Națională a României. Câteva mii de localnici s-au adunat în centrul orașului pentru a marca, așa cum se cuvine, mărețul eveniment istoric. Alături de oficialitățile locale și invitați, oamenii au petrecut un 1 Decembrie în cel mai pur românesc mod: hore, spectacole artistice populare, fasole cu cârnați și vin fiert.

Manifestările au debutat în jurul orei 13, când un sobor de preoți a oficiat o slujbă de Te Deum în cinstea eroilor și înaintașilor noștri care au făcut posibilă Unirea la 1 de-cembrie 1918. Subprefectul Constanței, Iucsel Salamet, a dat apoi citire mesajului premierului Victor Ponta cu ocazia sărbătorii naționale. În continuare, deputatul Mihai Tararche a ținut să le ureze tuturor năvodărenilor "La mulți ani!", specificându-le totodată cum ar trebui să arate România pe care și-o dorește el.

În fața mulțimii, primarul Nicolae Matei le-a cerut oamenilor să nu uite niciodată că nu există nimic mai de preț decât mândria de a fi român.

"Mă bucur că și la Năvodari, oraș tânăr, marcăm această mare sărbătoare. Este bine că și noi, la Năvodari, cultivăm în rândul copiilor noștri dragostea de țară, civismul. În zilele noastre se vorbește de regionalizare și descentralizare, însă nu știu cât de bine ne este și cât de mult ne folosește să ne risipim. Noi trebuie să vorbim mai mult despre solidaritate, nu despre scindare", a declarat în introducere primarul Nicolae Matei.

De asemenea, edilul și-a manifestat mândria și bucuria de a trăi într-un oraș precum Năvodariul.

"Orașul Năvodari poate fi un model pentru multe orașe din Româ-nia. Năvodariul este mai curat, și la propriu și la figurat, decât a fost vreodată și decât majoritatea ora-șelor. Împreună cu viceprimarul, consilierii locali, facem o echipă puternică și ne luptăm pentru a im-plementa proiecte pentru dezvoltarea orașului. În următorii doi ani, în Năvodari vor apărea proiecte finanțate cu fonduri UE în valoare de peste 60 milioane de euro. Este munca mea, a consilierilor locali. Aici vorbim despre lărgirea dru-mului Năvodari-Mamaia la patru benzi, lărgirea drumului Năvodari-Ovidiu la patru benzi, modernizarea cantinei sociale, construirea unui Aqualand, construirea unui Centru de Afaceri, două parcuri. Investițiile care vor urma vor schimba total fața orașului Năvodari", a declarat Nicolae Matei, ținând totodată să precizeze că bugetul orașul este unul echilibrat și că analizează posibilitatea de a nu mări taxele și impozitele locale în 2014.

În același timp, edilul a ținut să sublieneze că, încet, încet, în ultimii ani, Năvodari a devenit orașul vacanțelor, căpătând un puternic caracter turistic. Dovadă stau miile de locuri de cazare ce apar, de la an la an, ansambluri rezidențiale și hoteluri de lux, pensiuni și vile ce atrag zeci de mii de turiști în fiecare vară.

"Năvodariul se află pe mâini bune. La Năvodari nu avem cele mai mari taxe și impozite, la Năvodari avem cea mai ieftină încălzire și apă caldă. Trebuie să ne mândrim că trăim în Năvodari", a încheiat primarul Nicolae Matei, urându-le totodată celor prezenți un puternic "La mulți ani!"

În continuarea evenimentului a urmat un program artistic susținut de elevi de la școlile din oraș, ceremonialul încheindu-se cu defilarea gărzii de onoare. Apoi, miile de năvodăreni s-au adunat la un pahar de vin fier și o porție de fasole cu ciolan.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
inginerul
2 decembrie 2013
halal

Halal oras, halal mandrie. Mai bine oricum decat Medgidalas Alibaba si Cernavoda-Columbia. Pentru necunoscatori, Alibaba si Columbia sunt cele mai rau famate cartiere din aceste orase. Droguri, proxeneti, curve, hoti si tigani. Ceva de vis.

FONDURI UE
2 decembrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca si in celelalte state membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:Fonduri Europene Nerambursabile Ro

NAVODAREAN
2 decembrie 2013
PRIMARU' MATEIU

MAI BINE BAGATI CURSA R.A.T.C. ,,23'' Navodari- Constanta, CUM ATI PROMIS IN CAMPANIA ELECTORALA, SA NU SE MAI INGHESUIE SI SA-SI PUNA VIATA IN PERICOL IN MICROBUZE INFECTE, MIILE DE NAVODARENI ...

constantean
2 decembrie 2013
pai de ce?

De ce le-ar trebui navodarenilor autobuze catre Constanta? Daca sunt mandri ca-s navodareni, daca sunt mandri ca il au pe infractorul asta primar, atunci sa stea dracu acolo, sa munceasca acolo, sa invete acolo, nu la Constanta. Esti mandru de primarul tau dar tu vii la Constanta sa muncesti, la facultate, la cumparaturi, la distractie, in Navodari ce faci? Doar votezi?!

Răspuns la: PRIMARU' MATEIU
Adăugat de : NAVODAREAN, 2 decembrie 2013
MAI BINE BAGATI CURSA R.A.T.C. ,,23'' Navodari- Constanta, CUM ATI PROMIS IN CAMPANIA ELECTORALA, SA NU SE MAI INGHESUIE SI SA-SI PUNA VIATA IN...
ion
3 decembrie 2013
ptr.pai de ce

BRAVO, BRAVO,BRAVO,AI MARE DREPTATE.....

hogan rebel
30 decembrie 2013
hogan rebel

spaccio hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]spaccio hogan[/url]hogan online[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]hogan online[/url]hogan uomo[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan uomo[/url]hogan rebel[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan rebel[/url]hogan outlet[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan outlet[/url]scarpe hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]scarpe hogan[/url]hogan donna[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]spaccio hogan[/url]spaccio hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]spaccio hogan[/url]hogan donna[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan donna[/url]hogan scarpe[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan scarpe[/url]hogan rebel[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan rebel[/url]outlet hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan sito ufficiale[/url]spaccio hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]spaccio hogan[/url]hogan uomo[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan uomo[/url]scarpe hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]scarpe hogan[/url]hogan interactive[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan interactive[/url]hogan scarpe[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan scarpe[/url]hogan donna[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan donna[/url]hogan online[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan online[/url]hogan outlet[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan outlet[/url]scarpe hogan uomo[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]scarpe hogan uomo[/url]hogan donna[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]spaccio hogan[/url]hogan interactive[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan interactive[/url]hogan outlet[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan outlet[/url]hogan scarpe[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan scarpe[/url]outlet hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan donna[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]spaccio hogan[/url] hogan rebel http://www.entecerma.it/it/hoganuomo.html

babyliss curling wand
4 ianuarie 2014
babyliss curling wand

babyliss curling wand[url=http://www.leconch.com/cheapbabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.leconch.com/cheapbabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.leconch.com/cheapbabylissuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.universitylodgeofliverpool.org.uk/cheapestbabylissuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.conservatories-doors-windows.co.uk/salebabylissuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.elitehottubs.co.uk/vipbabylissuk.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.findasportbuddy.co.uk/cheapsalebabylissuk.html]babyliss big hair[/url] babyliss curling wand

babyliss
7 ianuarie 2014
babyliss

babyliss[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.unllais.co.uk/buybabyliss.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.northwalesdistribution.co.uk/babyliss365.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.northwalesdistribution.co.uk/babyliss365.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.northwalesdistribution.co.uk/babyliss365.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.northwalesdistribution.co.uk/babyliss365.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.northwalesdistribution.co.uk/babyliss365.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.northwalesdistribution.co.uk/babyliss365.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.northwalesdistribution.co.uk/babyliss365.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.northwalesdistribution.co.uk/babyliss365.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.regencygold.co.uk/babyliss.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.regencygold.co.uk/babyliss.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.regencygold.co.uk/babyliss.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.regencygold.co.uk/babyliss.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.regencygold.co.uk/babyliss.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.regencygold.co.uk/babyliss.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.regencygold.co.uk/babyliss.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.regencygold.co.uk/babyliss.html]babyliss big hair[/url]Babyliss Pro Perfect Curl[url=http://www.micro-tag.com/babyliss.html]Babyliss Pro Perfect Curl[/url]babyliss curl secret[url=http://www.micro-tag.com/babyliss.html]babyliss curl secret[/url]babyliss perfect curl[url=http://www.micro-tag.com/babyliss.html]babyliss perfect curl[/url]babyliss[url=http://www.micro-tag.com/babyliss.html]babyliss[/url]babyliss pro[url=http://www.micro-tag.com/babyliss.html]babyliss pro[/url]babyliss curling wand[url=http://www.micro-tag.com/babyliss.html]babyliss curling wand[/url]babyliss i stubble[url=http://www.micro-tag.com/babyliss.html]babyliss i stubble[/url]babyliss big hair[url=http://www.micro-tag.com/babyliss.html]babyliss big hair[/url] babyliss

christian louboutin wedding shoes
28 februarie 2014
christian louboutin wedding shoes

christian louboutin discount louboutin shop Stiri Politică : Primarul Nicolae Matei: "Trebuie să fim mândri că trăim în Năvodari" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin wedding shoes

mulberry tasker udsalg
4 martie 2014
mulberry tasker udsalg

121230733776076dmsasf1641778afsdf mulberry tasker udsalg

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3916 secunde