Primarul Nicolae Matei a predat cheile pentru 32 de apartamente ANL

282

Articole de la același autor

Zilele trecute a avut loc ședința Consiliului Local Năvodari, în cadrul căreia s-au discutat cele 38 de proiecte de hotărâri existente pe ordinea de zi, plus alte trei aflate pe lista suplimentară.

Printre cele 38 de proiecte de hotărare votate de consilierii locali s-a aflat și cel privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "extindere rețea canalizare menajeră - aleea din strada Liniștei". Un alt proiect vizează completarea fondului de locuințe cu chirie destinate specialiștilor din învățământ, poliție, administrație publică, sănătate, culte și cultură. Au fost aprobate și proiectele de hotărâre pentru organizarea în luna august a luptelor tătărești și a zilelor orașului Năvodari în perioada 31 iulie - 2 august.

Tot în cadrul ședinței de consiliu local au fost numiți și noii membri ai consiliului de administrație al SC Termica Distribuție Năvodari.

După ședința de consiliu local, Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari, a predat cheile pentru 32 de apartamente ANL.

Trei zile de sărbătoare la Năvodari

Zilele orașului Năvodari se vor desfășura în perioada 31 iulie - 2 august, pe stadionul Flacăra din localitate.

Evenimentul va debuta vineri, 31 iulie, de la ora 18, cu un meci demonstrativ de rugby seniori, după care, de la ora 19.30, pasionații de fotbal vor putea urmări un meci demonstrativ.

Seara, petrecerea se mută pe scena din fața stadionului, unde vor urca pe rând, pentru a întreține atmosfera, Vescan, Alina Eremia, Iulia Pușchilă, Denisa, Mioara Velicu, Nicu Albu și nelipsitul Axinte.

A doua zi, sâmbătă 1 august, eveni-mentul se reia dis-de-dimineață cu mai multe competiții sportive, dedicate atât adulților, cât și copiilor, fiind organizat chiar și un turneu de fotbal pentru cei mici.

Seara, vor încinge atmosfera Speak, Mihai Tăristariu, Ionuț Galani, Sylvie și Aurel Moga, în timp ce Frankfurt și Vecinul Mitică se vor ocupa de buna-dis-poziție și vor servi multe porții de… râs.

Zilele orașului Năvodari se vor încheia duminică, 2 august. De la ora 12, va continua turneul de fotbal pentru copii, iar de la ora 16, cei prezenți vor asista la un adevărat mozaic sportiv, cu demonstrații din box, kempo, handbal, fotbal, tenis de masă etc. Spre seară, se reiau super-recitalurile, urmând să urce pe scenă Cabron, Mihai Napu&band, Mariana Stan, Iuliana și Elena Zlatov, Rocsana Marcu, Dan Cernavodeanu și Demențialii. La finalul sărbătorii, năvodărenii și turiștii prezenți vor asista la un impre-sionant spectacol de artificii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Cargo concertează  în Năvodari
Pagina a fost generata in 0.6698 secunde