Primarul Matei instituie sancțiuni pentru cei care tulbură liniștea publică la Năvodari

222
Primarul Matei instituie sancțiuni pentru cei care tulbură liniștea publică la Năvodari - primarulmateiinstituiesanctiuni-1405696142.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a emis o dispoziție cu privire la interzicerea folosirii mijloacelor de poluare fonică pe raza localității, de la miezul nopții și până la ora 6.00.

Potrivit dispoziției edilului, în acest interval, "prioritate are somnul". Astfel, tulburarea liniștii locuitorilor și turiștilor prin producere de zgomot cu orice aparat sau obiect ori prin strigare sau larmă, tulburarea liniștii prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau oricare loc cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora se sancționează.

Persoanele care nu vor respecta dispoziția primarului Nicolae Matei vor fi sancționate contravențional, fiind pasibili ca, acolo unde este cazul, să se retragă autorizația de funcționare pentru persoanele juridice.

Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se va face de către Poliția Orașului Năvodari și Poliția Locală Năvodari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4665 secunde