Primarul Mariana Gâju, delegat al României la Comitetul Regiunilor

161
Primarul Mariana Gâju, delegat al României  la Comitetul Regiunilor - primarulmarianagajucumpana-1429279107.jpg

Articole de la același autor

Delegația României la Comitetul Regiunilor a participat, în perioada 16 - 17 aprilie 2015, la cea de-a 111-a Sesiune plenară a CoR.

"În cadrul acestei sesiuni plenare a Comitetului Regiunilor, au fost dezbătute subiecte importante pentru colectivitățile locale din țara noastră, dintre care amintim avizul privind planul de investiții și fondul european pentru investiții strategice și avizul privind o abordare integrată a patrimoniului cultural european, care va prilejui intervenția lui Mircea Diaconu, membru în Parlamentul European. Totodată, s-a discutat despre avizul privind oportunitățile de utilizare eficientă a resurselor în sectorul clădirilor, raportor fiind domnul Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita", a spus primarul comunei Cumpăna Mariana Gâju.

*În altă ordine de idei, având, în vedere și contextul sărbătorilor pascale, delegația României, din care a făcut parte și Mariana Gâju, a oferit președintelui CoR, Markku Markkula, ouă roșii și tradiționalul cozonac de Paști. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5089 secunde