Primarul Marian Iordache le-a vorbit tinerilor din Medgidia despre democrația locală

163
1

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia în parteneriat cu Consiliul Europei au organizat, în perioada 12-18 octombrie, "Săptămâna Europeană a Democrației Locale", un eveniment cu tema "Trăind împreună în societăți multiculturale: respect, dialog, interacțiune". În acest context, Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord a organizat o serie de activități sub titulatura "Medgidia, exemplu de multiculturalitate și democrație locală".


Evenimentele au debutat cu "Biblioteca Vie", o activitate care a reunit peste 600 de copii și adulți. Activitățile dedicate "Săp-tămânii Europene a Democrației Locale" au continuat cu "No Hate speach", un eveniment organizat în parteneriat cu Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" de biblio-voluntarii care susțin campania prin care se dorește combaterea instigării la ură. Voluntarii au împărțit peste 1.500 de pliante în Piațeta Decebal, pentru a promova buna înțelegere în rândul cetățenilor.


De asemenea, în cadrul evenimentului, 48 de copii au animat prin râsete, talent și culoare o alee din Parcul 1 Mai. "Europa din cretă colorată" a adus în parc clădiri celebre din Europa, obiective turistice și chiar monumente UNESCO. Masa Tăcerii a lui Brâncuși, Big Ben, Turnul Eiffel sau clădirea Primăriei Municipiului Medgidia, toate au fost realizate de copiii extrem de talentați.
 
În altă ordine de idei, a avut loc și o dezbatere pe tema democrației locale, organizată în parteneriat cu asociația Community Aid, condusă de doi tineri care se implică frecvent în proiectele și activitățile sociale și educative din Medgidia și nu numai, Daniel și Gabriel Cateliu. Invitat la dezbatere, primarul Marian Iordache le-a vorbit tinerilor despre ce înseamnă democrația, principiile acesteia și cum se aplică în Medgidia. 


Comentează știrea

Lazar
20 octombrie 2015
Colaborare profesionala la domociliu

Colaborare profesionala la domiciliu! -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0565 secunde