Primarul Marian Iordache acordă tichete sociale pentru nevoiașii din Medgidia

257
1
Primarul Marian Iordache acordă tichete sociale pentru nevoiașii din Medgidia - primarulmarianiordache-1396891864.jpg

Articole de la același autor

În preajma sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Medgidia încearcă să le aducă oamenilor cu venituri mici lumină în case și bucurie în suflet. Drept urmare, începând de mâine, aproximativ 3.000 de nevoiași din Medgidia vor primi tichete sociale în valoare de 50 de lei. 


Potrivit primarului Marian Iordache, ele se vor acorda persoanelor cu handicap de gradul I și II, precum și pensionarilor cu pensii mai mici de 500 de lei. 


"Persoanele cu handicap de gra-dul I sau II vor putea ridica tichetele de la Biroul Resurse Umane din cadrul Primăriei, în timp ce pensio-narii domiciliați în zona de sud a orașului le vor ridica de la Centrul de Informare pentru Cetățeni, din curtea Primăriei. Pensionarii din zona de nord le vor putea ridica de la Centrul de Informare pentru Cetățeni, din Piața Nord. Cei care au domiciliul în Remus Opreanu pot ridica tichetele de la Parohia Bisericii Sf. Apostol Evanghelist Ioan, iar cei din Valea Dacilor de la Poliția Locală Valea Dacilor", a transmis edilul din Medgidia, Marian Iordache.


El a mai precizat că tichetele au valoarea de 50 de lei și pot fi utilizate pentru a cumpăra produse alimen-tare. Magazinele partenere din Medgidia sunt menționate în anexa tichetului și nu se pot folosi la supermarketurile din Medgidia. Listele cu beneficiarii au fost întocmite de Casa Județeană de Pensii și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.


Comentează știrea

emy
9 aprilie 2014
titlu eronat.

IN ATENTIA reporterului Carmen MOCANU. Stimata Doamna reporter ...... NU primarul Marian Iordache acorda tichete sociale pentru nevoiasii din Medgidia ...... Corect,cinstit si drept aceste tichete sunt din BUGETUL primariei si deci din banii mei ca si contribuabil cat si a celorlalti concetateni din oras ..... Deci : NU DEZINFORMATI ....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5875 secunde