Primarul Marian Iordache a participat la Forumul Economic Europa-Asia

152
Primarul Marian Iordache a participat  la Forumul Economic Europa-Asia - primarulmarianiordache-1387208531.jpg

Articole de la același autor

În perioada 11-14 decembrie, în districtul Gebze din Istanbul, a avut loc Forumul Economic Europa-Asia, la inițiativa Primăriei Istanbul, Camerei de Comerț și Industrie și Asociației Patronale din Industrie și Comerț. La eveniment, au fost prezente cu delegații 19 țări, printre care și România. Printre alții, din delegația României a făcut parte și primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

În cadrul forumului, el a prezentat proiectul "Parc industrial la Medgidia", precum și invitația către delegațiile celor 19 state prezente, de a analiza și contacta Primăria Medgidia, pentru implementarea proiectului.

În altă ordine de idei, în data de 13 decembrie, a avut loc o întâlnire cu reprezentantul primarului general al orașului Bursa și prefectul orașului Bursa, Munir Karaoglu.

În acest cadru, primarul Marian Iordache a prezentat situația Seminarului musulman și a Băii turcești de la Medgidia, aflate în proprietatea Muftiatului Cultului Musulman din România, obiective de interes public local. El a spus că pentru acestea sunt necesare lucrări de reconstrucție, reabilitare și amenajare, solicitând autorităților de la Bursa sprijin financiar și logistic. Din discuțiile purtate, a rezultat sprijinul ferm al părții turce pentru realizarea obiectivului. Toți cei prezenți au apreciat importanța acestui obiectiv și nevoia realizării unui parteneriat puternic între primăria Bursa și primăria Medgidia, bazat pe acordul de înfrățire semnat în acest an între Mudanya și Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Istanbul: povești orientale
Pagina a fost generata in 0.6726 secunde